Heracles – Willem II voorspelling

Speelronde 23 in de Eredivisie start dit weekend op zaterdag met onder andere Heracles – Willem II met aftrap om 18:30. Heracles verloor met in de midweekse speelronde met 6-1 van NAC terwijl Willem II in eigen huis met 3-0 wist te winnen van VVV Venlo. Houdt Heracles de goede thuisreeks in stand of boekt Willem II de tweede zege op rij? Wij van gokken op sport geven naast tips voor de tennis ook tips om te gokken op Heracles – Willem II.

Heracles

Wanneer Heracles buiten Almelo moet spelen is de ploeg geen schim van wat het thuis is. Tegen NAC was dat nog eens goed te zien en uiteindelijk werd het nog een dikke nederlaag ook met 6-1. Natuurlijk hielp het niet dat de ploeg met 10 man verder moest na de tweede gele kaart van Breukers, maar dan nog was het gewoon niet goed genoeg. Heracles wacht nog altijd op de eerste uitzege van dit seizoen maar is thuis zeer sterk.

Willem II

Alles leek er op dat Willem II een hele lastige kluif zou hebben aan VVV Venlo dat toch een hele stabiele factor is dit seizoen in de Eredivisie. Maar de Tilburgers wonnen met 3-0 en had eigenlijk helemaal geen problemen met de Limburgers. Een goal vlak voor rust en twee snelle doelpunten vlak na de thee was genoeg voor Willem II om niet meer in de problemen te komen.

Voorspelling Heracles – Willem II

Dat Heracles met grote cijfers verloor in Breda zegt ons niet zo veel. We hadden het eigenlijk wel verwacht. De kracht van Heracles ligt al jaren op het eigen kunstgras waar de ploeg iedere dag ook op traint. Ondanks de schorsing van Breukers verwachten we een thuiszege voor Heracles.

Gokken op Heracles – Willem II doen we met 4/10 units tegen een odd van 2.25 bij bookmaker Kroon.

Zelf gokken op Heracles – Willem II? Hieronder staan een aantal goede bookmakers gegeven. Nog geen account? Meld je gratis aan en maak gebruik van de diverse welkomstbonussen.

Netbet

€50gratis
€50gratis
  • €50 euro gratis!
  • Top bookmaker

Betsson

€75gratis
€75gratis
  • 100% bonus bij eerste storting tot aan €75
  • 100% Nederlands