Heracles – Vitesse voorspelling

Op zondag begint de Eredivisie om 12:30 met de lunchwedstrijd tussen Heracles – Vitesse, voordat we aan drie wedstrijden beginnen om 14:30. Voor de interland break wisten beide ploegen niet te winnen. Heracles verloor de derby van Twente met 2-1 terwijl Vitesse 1-1 speelde tegen Utrecht. Nu de WK kwalificatie wedstrijden zijn gespeeld kunnen we weer voetbalwedden op de Eredivisie. Wij van gokken op sport geven voetbalwedden tips om te gokken op Heracles – Vitesse.

Heracles

Op bezoek bij Twente verloor Heracles de streekderby met 1-2. Tot nu toe een wisselvallig seizoen maar we moeten ook toegeven dat de selectie van Heracles flink is uitgedund. De hoogtij dagen dat de ploeg goede en creatieve spelers had zijn wel voorbij. Wanneer Heracles in de middenmoot eindigt heeft het een goed seizoen gedraaid.

Vitesse

Op dit moment staat Vitesse derde op de ranglijst. Na de zware nederlaag op bezoek bij Nice voor de Europa League wist Vitesse zich goed te herstellen met een gelijkspel tegen Utrecht. De ploeg van Fraser maakt al het hele seizoen een goede indruk en verloor tot nu toe alleen van AZ. Toch is dit opnieuw een lastige wedstrijd voor Vitesse zo voor een belangrijk duel in de Europa League.

Voorspelling Heracles – Vitesse

In eigen huis is het lastig winnen van Heracles dat gewend is op het eigen kunstgras te trainen en te spelen. Vitesse zal ongetwijfeld met de wedstrijd tegen Zulte-Waregem in het hoofd zitten. Want als het twee keer van deze tegenstander zou kunnen winnen is het nog altijd mogelijk om te overwinteren in Europa. Voor Heracles is dit een uitstekend moment om vroeg druk te zetten waardoor Vitesse niet rustig naar het Europese duel toe kan leven.

Toch is het lastig te voorspellen wie deze wedstrijd zal winnen. Vitesse heeft de beste selectie maar het is de vraag of het mentaal de juiste instelling heeft.

Zelf wel een gokken op Heracles – Vitesse? Hieronder staan een aantal goede bookmakers gegeven. Nog geen account? Meld je gratis aan en maak gebruik van de diverse welkomstbonussen.

Lucky Casino Sportsbook

€25Cashback
€25Cashback
  • Tot aan €25 cashback!
  • Top bookmaker