Heracles – Vitesse voorspelling

Op zaterdag staat tijdens Eredivisie speelronde 26 de wedstrijd Heracles – Vitesse op het programma, aftrap 20:45 in Almelo. Beide ploegen speelde afgelopen weekend 1-1 gelijk. Heracles pakte een punt op bezoek in Emmen terwijl Vitesse thuis een punt pakte tegen Feyenoord. Het verschil onderling is vier punten. Lukt het Heracles om op één punt te komen of zorgt Vitesse ervoor dat het gat zeven punten wordt? Wij van gokken op sport geven naast tips op WTA tennis en Engels voetbal ook een voorbeschouwing en tips om te gokken op Heracles – Vitesse.

Heracles

Er leek niet zoveel aan de hand voor Heracles op bezoek bij Emmen. Het kwam al vrij vlot in de eerste helft op een 1-0 voorsprong maar de wedstrijd kantelde toen Breukers op slag van een rust zijn tweede gele kaart pakte. Hij zal dan ook geschorst zijn voor dit duel tegen Vitesse. Daarna was het over met de dominantie en zat er uiteindelijk niet meer in dan een punt.

Vitesse

In de eerste helft viel Vitesse ontzettend tegen in het duel met Feyenoord. Als de Rotterdammers wat scherper voor het doel waren geweest kon de teller makkelijk oplopen naar twee of drie goals. Het bleef steken op één goal waardoor na rust Vitesse alsnog in de wedstrijd kon komen. Vlak na rust kwam het op 1-1 en had Vitesse een goede fase in de wedstrijd. Op het einde zakte de ploeg weer wat weg en had het alsnog kunnen verliezen, maar een punt was op basis van de tweede helft wel terecht.

Voorspelling Heracles – Vitesse

Het verschil als het gaat om thuis en uitwedstrijden is bij beide ploegen ontzettend groot. Vitesse won nog maar drie uitwedstrijden terwijl Heracles al acht wedstrijden in eigen huis wist te winnen. Het vertrouwde kunstgras zal hier zeker een rol in spelen. Heracles kan thuis altijd wat meer geven terwijl Vitesse vaak onder zijn niveau speelt. Afgelopen weekend was het thuis al niet denderend tegen Feyenoord. We gaan dan ook voor een thuiszege zodat het verschil in de Eredivisie stand nog maar één puntje zal zijn.

Gokken op Heracles – Vitesse doen we met 3/10 units op een thuiszege van Heracles tegen een odd van 2.70 bij bookmaker Betsson.

Zelf gokken op Heracles – Vitesse? Hieronder staan een aantal goede bookmakers gegeven. Nog geen account? Registreer je gratis en maak gebruik van de diverse welkomstbonussen.

Lucky Casino Sportsbook

€25Cashback
€25Cashback
  • Tot aan €25 cashback!
  • Top bookmaker