Heracles – PSV voorbeschouwing

De tweede wedstrijd op de zaterdag is Heracles – PSV met aftrap om 19:45 in Almelo. Heracles verloor vorige week de derby tegen FC Twente met 0-1. PSV won in een spectaculair duel met 4-3 in eigen huis van SC Heerenveen. Hierdoor blijft PSV nog in de race om de titel, al zal het van ver moeten komen. De laatste drie uitduels wist PSV niet te winnen. Lukt het de Eindhovenaren nu wel om een uitzege te boeken of blijft het uit matig presteren? Wij van gokken op sport geven een voorbeschouwing en tips om te wedden op Heracles – PSV.

Heracles
In de derby op bezoek bij FC Twente verloor Heracles door een vroege goal van de Tukkers. Daarna had Heracles wel de betere van het spel maar wist het niet te scoren. Het heracles-psvspel ten opzichte van thuiswedstrijd tegen FC Groningen was vele malen beter, maar het resultaat was opnieuw een nederlaag. Spits Vermeij heeft het dit seizoen nog niet kunnen brengen als nieuwe spits. Een vaste basisplaats heeft het nog niet opgeleverd.

PSV
Tegen SC Heerenveen wist PSV tweemaal van een achterstand terug te komen. Vroeg in de wedstrijd kam het 0-1 achter maar voor rust was de schade al hersteld en stond het 2-1. Daarna hadden we verwacht dat PSV door zou zetten en de 3-1 zou maken, maar niets was minder waar. Het kwam opnieuw 2-3 achter en het had een knotsgekke slotfase nodig om alsnog een 4-3 overwinning uit het vuur te slepen. Zo kwam PSV eindelijk eens tot veel doelpunten in eigen huis maar incasseerde het ook verrassend veel goals. Moreno is geschorst voor dit duel.

Voorspelling
We zien een einde komen aan de matige uitreeks van PSV. De 4-3 overwinning in eigen huis op SC Heerenveen zal voor de nodige zelfvertrouwen zorgen. Daarnaast is Heracles niet in de vorm om het PSV lastig te maken. Het enige probleem voor PSV kan het kunstgras zijn, dat met deze temperaturen kan bevriezen en daardoor spekglad kan zijn. Toch verwachten we een reguliere zege voor PSV. De Eindhovenaren krijgen een odd van 1.40 van de bookmakers en dat is voor ons veel te laag om risico te nemen. We gokken dus niet op Heracles – PSV.

Zelf wel een gokje wagen op Heracles – PSV? Hieronder staan een aantal goede bookmakers. Nog geen account? Registreer je gratis en maak gebruik van de diverse welkomstbonussen.

Netbet

€50gratis
€50gratis
  • €50 euro gratis!
  • Top bookmaker

Betsson

€75gratis
€75gratis
  • 100% bonus bij eerste storting tot aan €75
  • 100% Nederlands