Heracles – Groningen voorbeschouwing

Op zondag zijn er vijf wedstrijden tijdens Eredivisie speelronde negen waaronder Heracles – Groningen, aftrap 14:30 in Almelo. Heracles verloor na lange tijd weer eens en dat was dik met 4-0 op bezoek bij Vitesse. Groningen verloor met 1-0 op bezoek bij ADO Den Haag waardoor het nog maar vier puntjes heeft. Lukt het Heracles om de blamage tegen Vitesse uit te wissen of gaat Groningen er met de punten vandoor? Wij van gokken op sport geven naast tips op WTA tennis en Engels voetbal ook een voorbeschouwing en tips om te gokken op Heracles – Groningen.

Heracles

Wanneer Heracles op echt gras moet voetballen dan lijkt de ploeg helemaal van slag. Na de 5-0 nederlaag in Tilburg verloor het opnieuw dik op natuurgras op bezoek in Arnhem. Terwijl Vitesse toch genoeg spelers had die vanwege een schorsing of blessure niet in actie konden komen. De nederlaag zal Heracles weer met beide benen op de grond hebben gezet en het staat nog altijd vierde in de Eredivisie.

Groningen

Na het gelijke spel in eigen huis tegen Utrecht leek dat een kantelpunt te zijn voor het tobbende Groningen. Maar uiteindelijk liet de ploeg op bezoek bij ADO Den Haag wederom niet veel zien en mist het nog altijd aanvallende kwaliteiten. Er komen langzaam maar zeker spelers terug maar het zal even duren voordat deze ook daadwerkelijk wedstrijdritme op hebben gedaan.

Voorspelling Heracles – Groningen

Nu Heracles weer op het eigen kunstgras speelt verwachten we niets anders dan een thuiszege. De wedstrijd tegen ADO Den Haag heeft bevestigd wat we al dachten. Heracles zal gebrand zijn op een revanche en de Groningers lijken bij uitstek de geschikte tegenstander te zijn.

Gokken op Heracles – Groningen doen we met 5/10 units op Heracles tegen een odd van 1.85 bij bookmaker Betsson.

Zelf gokken op Heracles – Groningen? Hieronder staan een aantal goede bookmakers gegeven. Nog geen account? Registreer je gratis en maak gebruik van de diverse welkomstbonussen.

Lucky Casino Sportsbook

€25Cashback
€25Cashback
  • Tot aan €25 cashback!
  • Top bookmaker