Heracles – Go Ahead Eagles voorbeschouwing

De tweede wedstrijd op zaterdag uit speelronde 13 met aftrap 18:30 is Heracles – Go Ahead Eagles. Beide ploegen wisten in de vorige speelronde te winnen. Heracles wist op bezoek bij Vitesse met 2-1 te winnen. Go Ahead Eagles wist Feyenoord de eerste nederlaag van het seizoen aan te smeren en won met 1-0. Wie zet de volgende stap naar opnieuw een overwinning? Wij van gokken op sport geven een voorbeschouwing en tips om te wedden op Heracles – Go Ahead Eagles.

Heracles
De ploeg uit Almelo is bezig aan een goede reeks met maar één nederlaag uit de laatste vijf duels. Heracles is daardoor na een matige start van de competitie inmiddels Heracles-Go Ahead Eaglesopgeklommen naar de onderkant van de middenmoot, maar alles zit daar nog dicht op elkaar. Afgelopen week wist het een knappe zege te boeken op bezoek bij Vitesse. Het boog een 0-1 achterstand om tot een 2-1 overwinning door goals van Darri en een benutte penalty van Armenteros.

Go Ahead Eagles
De Eagles wonnen in de vorige speelronde van koploper Feyenoord en zorgde daarmee voor de eerste nederlaag in de competitie van de Rotterdammers dit seizoen. De ploeg profiteerde optimaal van de situatie waarin deze wedstrijd verkeerde. Feyenoord had een Europees uitduel in de benen, miste een aantal dragende spelers op het middenveld en had met scheidsrechter Nijhuis een scheidsrechters die veel toelaat. Das was in het voordeel van een fel en fysiek spelend Go Ahead Eagles. Uiteindelijk was het een fout van Van der Heijden die Antonia, weer terug van ‘maar’ twee wedstrijden schorsing, de drie punten voor de Eagles bezorgde.

Voorspelling
Duits moest geblesseerd het veld verlaten bij de Eagles maar gezien er een pauze is geweest van de interlandperiode verwachten we dat hij weer fit genoeg zal zijn voor dit duel. Fischer is terug van een schorsing maar de vraag is of De Koning zijn team zal wijzigen, aangezien het centrale duo Nieveld en Schenk goed speelde tegen Feyenoord. Toch is Heracles de ploeg in vorm. Het zal met zelfvertrouwen aan de start staan van dit duel. Uiteindelijk beschikt Heracles over meer kwaliteit en verwachten we een reguliere zege. We gokken 4/10 units op een thuiszege tegen een odd van 1.62 bij bookmaker 888.

Andere top bookmakers om te wedden op Heracles – Go Ahead Eagles staan hieronder gegeven. Nog geen account? Maak dan een gratis account aan.

Bwin

€50gratis
€50gratis
  • 100% bonus bij eerste storting tot aan €50
  • Mooie aanbiedingen!

Mybet

€100gratis
€100gratis
  • 100% bonus bij eerste storting tot aan €100
  • Top bookmaker

Betathome

€50gratis
€50gratis
  • 50% bonus bij eerste storting tot aan €50
  • Uitgebreid assortiment

WillHill

€25gratis
€25gratis
  • €25 gratis
  • Gebruik promocode F25