Heracles – Feyenoord voorspelling

De laatste wedstrijd uit Eredivisie speelronde twaalf is in Almelo om 16:45 tussen Heracles – Feyenoord. Afgelopen weekend verloor Heracles op bezoek bij NAC Breda met 2-1 terwijl Feyenoord maar twee minuten in actie kwam tegen VVV Venlo voordat de verlichting het begaf. Heracles heeft tot nu toe nog alle thuisduels in de Eredivisie gewonnen. Lukt het om ook het zesde thuisduel op rij te winnen? Wij van gokken op sport geven naast tips om tennis en formule1 ook een voorbeschouwing en tips om te gokken op Heracles – Feyenoord.

Heracles

Thuis heeft de ploeg de volle buit gepakt uit vijf wedstrijden maar uit, en dan voornamelijk wanneer het op natuurgras speelt, lukt het Heracles maar niet om hetzelfde niveau te halen. Tegen NAC Breda leek het op weg naar een puntje maar door een late tegentreffer ging de ploeg uit Almelo toch met lege handen naar huis. Voor de beker verloor Heracles wel in eigen huis. Vitesse was met 2-0 te sterk.

Feyenoord

Na twee minuten viel het licht in De Kuip uit en dit technisch mankement kon niet meer worden gerepareerd. Dus besloot de arbitrage om de wedstrijd tegen VVV Venlo te staken en inmiddels staat de datum van 6 december gepland om deze wedstrijd in te halen. Voor de beker wist Feyenoord makkelijk te winnen van ADO Den Haag maar of we daar veel waarde aan moeten hechten is de vraag. Aangezien het spel van ADO Den Haag bijzonder slecht was.

Voorspelling Heracles – Feyenoord

Feyenoord doet het in uitwedstrijden dit jaar bijzonder slecht met maar vijf puntjes uit vijf duels. Het won pas één keer en dat was op bezoek bij Heerenveen. Heracles doet het thuis zeer goed en we denken dan ook dat Heracles een goed resultaat zal boeken tegen Feyenoord. De Rotterdammers spelen niet graag op kunstgras en het onbeweeglijke centrale duo is nog kwetsbaarder op deze ondergrond. We denken dat Heracles minimaal een gelijkspel aan dit duel zal overhouden.

Gokken op Heracles – Feyenoord doen we met 4/10 units op asian handicap Heracles +0.5 tegen een odd van 2.20 bij bookmaker Betsson.

Zelf gokken op Heracles – Feyenoord? Hieronder staan een aantal goede bookmakers gegeven. Nog geen account? Registreer je gratis en maak gebruik van de diverse welkomstbonussen.

Netbet

€50gratis
€50gratis
  • €50 euro gratis!
  • Top bookmaker

Betsson

€75gratis
€75gratis
  • 100% bonus bij eerste storting tot aan €75
  • 100% Nederlands