Heracles – Excelsior voorspelling

De Eredivisie gaat komend weekend eindelijk weer van start met speelronde 33 met onder andere de wedstrijd Heracles – Excelsior. Het is bijna twee weken geleden dat de ploegen voor de Eredivisie in actie kwamen. Maar tijdens de laatste speelronde verloren beide ploegen. Heracles verloor met 2-1 op bezoek bij AZ terwijl Excelsior 3-1 verloor bij ADO Den Haag. Lukt het Heracles te winnen en zich daarmee zo goed al zeker te plaatsen voor de play-offs? Wij van gokken op sport geven naast tips op wielrennen en WTA tennis een voorbeschouwing en tips om te gokken op Heracles – Excelsior.

Heracles

Bij winst is Heracles zo goed al zeker voor de play-offs voor Europees voetbal. De ploeg heeft nog wel wat punten nodig en aangezien de laatste speelronde uit naar PSV zal zijn lijkt het deze wedstrijd te moeten gebeuren. Heracles is het hele seizoen thuis al sterk geweest met elf overwinningen en maar vijf nederlagen.

Excelsior

Trainer Moniz heeft bijna drie weken gehad om zijn team wat vertrouwen te geven. Op bezoek bij ADO Den Haag kwamen de Rotterdammers nog op 1-1 maar daarna leek alle lucht bij de ploeg weg te zijn en zakte het helemaal in elkaar. Maar Excelsior mist vooral scorend vermogen en we verwachten dat de ploeg zich op kan maken voor de degradatie play-offs van de Eredivisie.

Voorspelling Heracles – Excelsior

Iedereen heeft rust kunnen pakken en als er al last waren van wat kleine pijntjes dan zullen deze helemaal weg zijn. We verwachten dat Heracles hier gewoon een thuiszege zal boeken. Dan hoeft het drie dagen later in Eindhoven niet vol gas te gaan en kan het rustig naar de play-offs toewerken.

Gokken op Heracles – Excelsior doen we met 4/10 units op Heracles tegen een odd van 1.65 bij bookmaker Betsson.

Zelf gokken op Heracles – Excelsior? Hieronder staan een aantal goede bookmakers gegeven. Nog geen account? Registreer je gratis en maak gebruik van de welkomstbonus.

Lucky Casino Sportsbook

€25Cashback
€25Cashback
  • Tot aan €25 cashback!
  • Top bookmaker