Heracles – Ajax voorbeschouwing

De laatste wedstrijd in speelronde 6 is de late wedstrijd op zondag tussen Heracles – Ajax, aftrap 16:45 in Almelo. Heracles verloor afgelopen speelronde dik van Excelsior en stond na een kwart wedstrijd al met 0-3 achter en kon dat niet meer repareren. Ajax won voor de tweede keer op rij door thuis met 1-0 Vitesse te verslaan. Gaan de Amsterdammers voor de derde keer op rij winnen in de competitie? Wij van gokken op sport geven een voorbeschouwing en tips om te wedden op Heracles – Ajax.

Heracles
Dit seizoen was de start van Heracles niet al te best en dat komt extra hard aan na een midweek vol Europees voetbal. De ploeg slaagde er niet in het heracles-ajaxnietszeggende Arouca te verslaan met als gevolg vroege uitschakeling in de voorronde van de Europa League. In de competitie startte Heracles wel goed met 4 punten uit 2 duels maar daarna is het alleen maar minder gegaan met de club. Er zijn toch veel spelers vertrokken en om daar weer een goedlopend elftal van te maken kost tijd.

Ajax
De tweede competitiezege op rij kwam als geroepen voor de Amsterdammers. Ziyech maakte zijn debuut en zijn vrije trap leverde de assist op voor de goal. Maar echt zijn stempel kon hij nog niet drukken op het spel van Ajax en dat kunnen we ook niet verwachten van hem. Ajax heeft een Europees duel in Athene achter de rug maar dat mag geen excuus zijn voor de wedstrijd van vandaag tegen Heracles.

Voorspelling
Heracles is zoekende en dat is te merken aan het spel. Het is nog te wisselvallig en vaste patronen zijn nog niet terug te herkennen. Heracles zal feller uit de startblokken willen komen in vergelijking met de wedstijd tegen Excelsior. Dat is in onze ogen ook de enige manier om Ajax te bestrijden en om een kans te maken op een resultaat. Doet Heracles dit niet dan voetbalt Ajax zich makkelijk naar een overwinning toe. We denken dat Ajax in het begin even moeilijk zal hebben maar uiteindelijk wel met de zege aan de haal gaat. We wedden 3/10 units op een uitzege van Ajax tegen een odd van 1.63 bij bookmaker Kroon.

Andere bookmakers om te gokken op Heracles – Ajax staan hieronder gegeven. Nog geen account? Maak dan snel een gratis account aan.

Netbet

€50gratis
€50gratis
  • €50 euro gratis!
  • Top bookmaker

Betsson

€75gratis
€75gratis
  • 100% bonus bij eerste storting tot aan €75
  • 100% Nederlands