Heracles – ADO Den Haag voorspelling

Op zaterdag zijn der drie wedstrijden uit Eredivisie speelronde 21 en Heracles – ADO Den Haag is de late wedstrijd van 20:45. Heracles wist een punt te pakken op bezoek bij FC Groningen terwijl ADO Den Haag met 3-1 verloor in de Kuip. Lukt het Heracles om de goede thuis record te behouden? Wij van gokken op sport geven naast tips voor de Premier League ook tips om te gokken op Heracles – ADO Den Haag.

Heracles

Tegen FC Groningen stond Heracles met 3-1 achter en ging het 30 minuten voor tijd een soort van alles of niet spelen met vier aanvallers. De Groningers wisten niet wat ze moesten doen en bleven maar naar achteren lopen. Uiteindelijk viel de 3-3 gelukkig uit een mislukte voorzet maar het paste wel in het beeld van de wedstrijd.

ADO Den Haag

De Hagenezen draaien een geweldig seizoen en hoeven zich naar alle waarschijnlijkheid niet te bekommeren om de degradatie plaatsen. In de Kuip gaf het de eerste helft goed tegenstand en kwam het niet in de problemen. Dat kwam ook door de voorspelbare aanvallen van Feyenoord waar alles door het midden gaat. Na rust gaf het bij een 2-0 achterstand niet op en maakte de aansluitingstreffer. Daarna kreeg Becker een geweldige kans om de gelijkmaker te maken maar hij wist de kans niet te benutten. In de omschakeling viel de 3-1 en was het duel gespeeld.

Voorspelling Heracles – ADO Den Haag

Heracles doet het thuis uitstekend. Het verloor maar twee keer en dat was van PSV en Feyenoord. Het merendeel van de punten moet de ploeg dan ook thuis zien te pakken. In ADO Den Haag treft het een lastige tegenstander die dit seizoen prima speelt. Toch denken we dat Heracles een boost heeft gekregen na het punt in Groningen waardoor ze ook de punten in eigen huis zullen houden.

Gokken op Heracles – ADO Den Haag doen we met 3/10 units op een thuiszege tegen een odd van 2.15 bij bookmaker NetBet.

Zelf gokken op Heracles – ADO Den Haag? Hieronder staan een aantal goede bookmakers gegeven. Nog geen account? Meld je gratis aan en maak gebruik van de diverse welkomstbonussen.

Lucky Casino Sportsbook

€25Cashback
€25Cashback
  • Tot aan €25 cashback!
  • Top bookmaker