Heerenveen – VVV Venlo voorspelling

De eerste wedstrijd op zaterdag uit Eredivisie speelronde vijftien is Heerenveen – VVV Venlo met aftrap 18:30 in Friesland. Beide ploegen verloren afgelopen speelronde. Heerenveen verloor op bezoek bij Roda JC met 1-2 terwijl VVV Venlo in eigen huis met 0-2 verloor van AZ. Welke ploeg boekt er eindelijk weer eens een zege? Wij van gokken op sport geven voetbalwedden tips om te gokken op Heerenveen – VVV Venlo.

Heerenveen

Erg tegenvallend was het resultaat van de Friezen in Limburg. Het speelde totaal niet naar eigen kunnen en kreeg uiteindelijk nog het deksel op de neus in de vorm van een nederlaag. Vorig jaar het Heerenveen hetzelfde met nederlagen bij laagvliegers. Nu is uit en thuis een wereld van verschil bij Heerenveen en is dit een wedstrijd die wel gewonnen moet worden om aansluiting te houden bij de subtop.

VVV Venlo

Sterk aan het seizoen begonnen met enkele verrassingen maar nu uiteindelijk toch langzaam maar zeker op weg naar de onderkant van de Eredivisie. Een wedstrijd winnen zit er voor VVV Venlo al enige tijd niet meer in. Je merkt het de laatste weken dat het mentaal zwaar begint te worden voor de promovendus. Want zoals tegen AZ geeft het dan toch nog de wedstrijd weg in de slotfase.

Voorspelling Heerenveen – VVV Venlo

Voor Heerenveen is er geen andere optie mogelijk dan winnen wil het niet helemaal uit zich geraken van Vitesse. Het verschil is nu vier punten en dat kunnen er zeven worden bij een nederlaag. We denken dat het thuisvoordeel uiteindelijk de beslissing zal brengen in dit duel.

Gokken op Heerenveen – VVV Venlo doen we met 5/10 units tegen een odd van 1.75 bij bookmaker Kroon.

Zelf ook voetbalwedden op Heerenveen – VVV Venlo Hieronder staan een aantal goede bookmakers gegeven. Nog geen account? Meld je gratis aan en maak gebruik van de diverse welkomstbonussen.

Netbet

€50gratis
€50gratis
  • €50 euro gratis!
  • Top bookmaker

Betsson

€75gratis
€75gratis
  • 100% bonus bij eerste storting tot aan €75
  • 100% Nederlands