Heerenveen – Vitesse voorspelling

De laatste wedstrijd uit Eredivisie speelronde negen is op zondag 16:45 tussen Heerenveen – Vitesse. Vorig weekend verloor Heerenveen voor de tweede keer op rij in de Eredivisie door 1-3 te spelen op bezoek bij Utrecht. Vitesse speelde 1-1 gelijk op bezoek bij Heracles en daarmee kwam het nog goed weg. Lukt het Heerenveen om de derde nederlaag op rij te voorkomen of wint Vitesse nadat het Europees heeft gespeeld? Wij van gokken op sport geven voetbalwedden tips om te gokken op Heerenveen – Vitesse.

Heerenveen

Toen drie weken geleden Ajax op bezoek kwam gaf iedereen Heerenveen goede kansen. De ploeg had wat pech omdat het grote kansen niet wist te benutten en uiteindelijk de wedstrijd kantelde in het voordeel van de bezoekers. Tegen Utrecht kwam het gelukkig op voorsprong door een van richting veranderde vrije trap maar uiteindelijk verloor het toch met 1-3. Utrecht was de betere ploeg en Heerenveen zal de rug moeten rechten om niet net als vorig seizoen in verval te raken.

Vitesse

Tot nu toe heeft Vitesse na een Europese wedstrijd nog geen duel gewonnen. Er wacht nu een zware wedstrijd op bezoek bij Heerenveen. Afgelopen speelronde kwam het met een 1-1 goed weg bij Heracles omdat de thuisploeg bij een 1-0 stand kans op kans miste. Fraser ging alles of niets spelen en dat betaalde zich uiteindelijk uit in de late gelijkmaker.

Voorspelling Heerenveen – Vitesse

Voor Heerenveen zullen de kansen op de vleugels liggen want we vinden de backs van Vitesse, Buttner en Dabo, erg zwak. De Friezen hebben de spelers om hier gebruik van te maken maar de vraag is hoe de ploeg ervoor staat na twee nederlagen op rij. Iedereen binnen de club zal terugdenken aan vorig seizoen toen de ploeg de negatieve spiraal niet doorbreken kon.

Het is altijd maar afwachten hoe Vitesse speelt na een Europees duel en de vraag is hoe Heerenveen reageert na twee verloren duels op rij. Gokken op Heerenveen – Vitesse doen we daarom niet.

Zelf wel voetbalwedden op Heerenveen – Vitesse? Hieronder staan een aantal goede bookmakers gegeven. Nog geen account? Meld je gratis aan en maak gebruik van de diverse welkomstbonussen.

Lucky Casino Sportsbook

€25Cashback
€25Cashback
  • Tot aan €25 cashback!
  • Top bookmaker