Heerenveen – PEC Zwolle voorspelling

De laatste wedstrijd op zaterdag tijdens Eredivisie speelronde dertien is Heerenveen – PEC Zwolle met de aftrap om 20:45 in Friesland. Heerenveen wist op bezoek bij FC Twente met 4-0 te winnen terwijl PEC Zwolle in blessuretijd met 0-1 verloor tegen koploper PSV. Kan Heerenveen de aansluiting vinden bij PEC Zwolle? Wij van gokken op sport geven voetbalwedden tips om te gokken op FC Heerenveen – PEC Zwolle.

Heerenveen

Na een slechte reeks van Heerenveen was er dan eindelijk weer eens een overwinning. Bij FC Twente won het met 4-0 en hopelijk is dit het einde van een matige reeks van de Friezen. Toch staan ze nog altijd in de middenmoot. De geblesseerde spelers beginnen langzaam maar zeker weer fit te raken en dan heeft Heerenveen gewoon een goed elftal.

PEC Zwolle

Als er al een winnend team uit het duel tegen PSV moest komen dan zou het de thuisclub zijn geweest. De ploeg had het meeste initiatief en schoten, maar uiteindelijk ging PSV er met de 0-1 winst vandoor. Het was pas de tweede nederlaag van het seizoen voor PEC Zwolle dat nog altijd keurig op de vierde plaats staat in de Eredivisie.

Voorspelling Heerenveen – PEC Zwolle

We verwachten een leuke wedstrijd want beide teams willen voetballen. Ze hebben beide ook aanvallende kwaliteiten en scorend vermogen. Wie er uiteindelijk gaat winnen is lastig te voorspellen maar we verwachten wel veel doelpunten.

Gokken op Heerenveen – PEC Zwolle doen we met 3/10 units op de Over 2,5 goals met een odd van 1.70 bij bookmaker Kroon.

Zelf ook voetbalwedden op Heerenveen – PEC Zwolle? Hieronder staan een aantal goede bookmakers gegeven. Nog geen account? Meld je gratis aan en maak gebruik van de diverse welkomstbonussen.

Netbet

€50gratis
€50gratis
  • €50 euro gratis!
  • Top bookmaker

Betsson

€75gratis
€75gratis
  • 100% bonus bij eerste storting tot aan €75
  • 100% Nederlands