Heerenveen – Feyenoord voorspelling

Net als alle andere wedstrijden uit de Eredivisie staat ook Heerenveen – Feyenoord gepland op zondag 14:30. Herenveen verloor afgelopen weekend met 3-0 op bezoek in Breda terwijl Feyenoord de derby tegen Sparta won met 3-1. Voor Heerenveen staat er weldegelijk nog wat op het spel want het is nog altijd niet zeker van een play-off plek. Lukt het de Friezen om zich definitief te plaatsen of gooit Feyenoord roet in het eten? Wij van gokken op sport geven naast tips op Engels voetbal en tennis ook een voorbeschouwing en tips om te gokken op Heerenveen – Feyenoord.

Heerenveen

De Friezen zijn het toch wel verplicht, zeker gezien het spelersmateriaal, om bij de eerste acht van de Eredivisie te komen. Toch is dat altijd nog niet zeker want het verschil met Zwolle en ADO is maar twee puntjes. Het gemis van Schaars en Odegaard kan zich op het einde dus nog opbreken en Heerenveen kan helemaal buiten de boot vallen.

Feyenoord

Bij Feyenoord is de druk na de bekerwinst er compleet af en in de wedstrijd tegen Sparta was dit goed zichtbaar. Het speelt in de competitie nergens meer voor. In de derby was te zien hoe laks Feyenoord ruimtes toestond en dat niet iedereen meer de spirit heeft om helemaal mee terug te verdedigen na balverlies.

Voorspelling Heerenveen – Feyenoord

We verwachten een open duel in Friesland. Feyenoord zal het allemaal wel prima zijn en Berghuis zal nog wel bezig zijn met de topscorers titel. Voor Herenveen zal de druk er toch wel opzitten maar er zullen naar verwachting toch wel genoeg ruimtes ontstaan. We verwachten daarom een duel met veel doelpunten.

Gokken op Heerenveen – Feyenoord doen we met 3/10 units op de Over 3.0 goals tegen een odd van 1.80 bij bookmaker NetBet.

Zelf gokken op Heerenveen – Feyenoord? Hieronder staan een aantal goede bookmakers gegeven. Nog geen account? Meld je gratis aan en maak gebruik van de diverse welkomstbonussen.

Netbet

€50gratis
€50gratis
  • €50 euro gratis!
  • Top bookmaker

Betsson

€75gratis
€75gratis
  • 100% bonus bij eerste storting tot aan €75
  • 100% Nederlands