Heerenveen – FC Utrecht voorspelling

Op zaterdag is de late wedstrijd uit Eredivisie speelronde 28 Heerenveen – FC Utrecht, aftrap 20:45 in Heerenveen. De Friezen verloren afgelopen weekend met 1-4 op bezoek bij Ajax terwijl de Utrechters in eigen huis met 5-1 wonnen van Vitesse. Lukt het Utrecht om Feyenoord op afstand te houden of verslikt het zich in de Friezen? Wij van gokken op sport geven naast tips op Premier League ook tips om de gokken op Heerenveen – FC Utrecht.

Heerenveen

Het is opnieuw een teleurstellend jaar wat Heerenveen doormaakt en het zou ons verbazen mocht de clubleiding aangeven door te willen met trainer Streppel. Met een hoop bombarie binnengehaald maar hij laat met een toch goede groep matig voetbal zien. Tegen Ajax speelde het op zich niet zo heel slecht maar het lijkt allemaal te frivool en te vrijblijvend wat de ploeg van Streppel laat zien.

FC Utrecht

Na het vertrek van Ten Hag was er bij het grote publiek toch even de vraag hoe het nu verder moest bij de Utrechters. Nou met De Jong aan het roer lijkt de ploeg zelfs beter te spelen en de spelers hebben ook aangegeven dat ze onder de huidige trainer meer vrijheden hebben. Dat werkt toch bevrijdend voor spelers.

Voorspelling Heerenveen – FC Utrecht

Alleen de nederlaag tegen PSV gooide roet in het eten voor FC Utrecht als het gaat om de ongeslagen status onder de nieuwe trainer. Tegen Vitesse zat het vooral mee dat de keeper van de tegenstander twee fouten maakte maar daar los van speelde de ploeg weer goed voetbal. We verwachten dan ook dat FC Utrecht een goed resultaat kan halen in Friesland

Gokken op Heerenveen – FC Utrecht doen we met 3/10 units op de asian handicap +0.25 voor FC Utrecht tegen een odd van 1.80 bij bookmaker NetBet

Zelf gokken op Heerenveen – FC Utrecht? Hieronder staan een aantal goede bookmakers gegeven. Nog geen account? Meld je gratis aan en maak gebruik van de diverse welkomstbonussen.

Netbet

€50gratis
€50gratis
  • €50 euro gratis!
  • Top bookmaker

Betsson

€75gratis
€75gratis
  • 100% bonus bij eerste storting tot aan €75
  • 100% Nederlands