Heerenveen – FC Utrecht voorspelling

Op zondag zijn er vier wedstrijden tijdens Eredivisie speelronde zestien en Heerenveen – FC Utrecht is de eerste van de dag om 12:15. Beide ploegen wisten tijdens de vorige speelronde te winnen. Heerenveen won met 5-1 op bezoek in Tilburg terwijl FC Utrecht in eigen huis met 3-1 won van Heracles. Kan Heerenveen een aanval plegen op de nummer drie FC Utrecht? Wij van gokken op sport geven naast tips op wk darts en Engels voetbal ook een voorbeschouwing en tips om te gokken op Heerenveen – FC Utrecht.

Heerenveen

Het lijkt er op dat Heerenveen langzaam maar zeker iets beter begint te draaien. Tegen Willem II waren Zeneli en Lammers nog niet fit genoeg maar de verwachting is dat ze weer van de partij zullen zijn. Defensief lijkt de ploeg beter te staan nu het zonder Bulthuis achterin speelt, dat was toch wel een zwakke schakel van de ploeg.

FC Utrecht

Het was niet zo dat FC Utrecht de betere van het spel had maar een vroege penalty en twee snelle goals zorgde ervoor dat het binnen no time 3-0 stond. Het spel van de thuisploeg zakte daarna wat in een Heracles maakte in de tweede helft nog wel een goal maar een wedstrijd is het nooit geworden. Inmiddels staat FC Utrecht op plaats drie in de Eredivisie en lijkt Advocaat het op de rit te hebben.

Voorspelling Heerenveen – FC Utrecht

Heerenveen wist thuis nog maar één keer te winnen terwijl FC Utrecht buitenshuis nog maar één keer wist te winnen. Maar beide ploegen zullen met meer vertrouwen richting dit duel gaan ongeveer een maand geleden. We verwachten dat beide ploegen willen voetballen en zeker voldoende kansen krijgen tijdens dit duel.

Gokken op Heerenveen – FC Utrecht doen we met 3/10 units op de Over 2.5 goals tegen een odd bij 1.65 bij bookmaker Betsson.

Zelf gokken op Heerenveen – FC Utrecht? Hieronder staan een aantal goede bookmakers gegeven. Nog geen account? Registreer je gratis en maak gebruik van de diverse welkomstbonussen.

Lucky Casino Sportsbook

€25Cashback
€25Cashback
  • Tot aan €25 cashback!
  • Top bookmaker