Heerenveen – FC Utrecht voorspelling

De late wedstrijd op 9 mei uit de Eredivisie play-offs is Heerenveen – FC Utrecht, aftrap om 20:30 in Friesland. Heerenveen verloor afgelopen zondag met 2-3 in eigen huis van Feyenoord terwijl FC Utrecht in eigen huis wist te winnen van VVV Venlo. FC Utrecht gaat als beste team de play-offs voor Europees voetbal in. Lukt het de Utrechters om de play-offs dit jaar wel te winnen? Wij van gokken op sport geven een voorbeschouwing en tips op Heerenveen – FC Utrecht.

Heerenveen

Dat de Friezen de play-offs haalden is uiteindelijk niet op eigen kracht gedaan want zou PEC Zwolle hebben gewonnen bij AZ dan was Heerenveen buiten de boot gevallen. Er stond dus weldegelijk wat op het spel maar dat was niet op het veld te zien. Feyenoord speelde niet in de sterkste opstelling maar zelfs dat was voor Heerenveen geen aanleiding om fel aan het duel te beginnen. Na een 0-2 achterstand kwam de thuisploeg nog wel terug tot 2-2 en miste het een penalty op 3-2 maar uiteindelijk was er dan toch de nederlaag.

FC Utrecht

Voor FC Utrecht stond er helemaal niets meer op het spel tegen de Limburgers. Het was al zeker van plaats vijf en gaat daarmee als beste team de play-offs in. Dat was vorig jaar ook het geval maar uiteindelijk wist het de play-offs niet te winnen. Er staat al een aantal wedstrijden niets op het spel voor FC Utrecht en de vraag is of de spelers na zo’n lange tijd zich weer op kunnen laden.

Voorspelling Heerenveen – FC Utrecht

Bij Heerenveen loopt het niet en zonder Odegaard en Schaars is de kern op het middenveld weg. Het spel was zo ontzettend slordig van de Friezen en dat kan gewoon niet binnen twee dagen anders zijn. Daarnaast vinden we de komst van Bulthuis vrij vreemd en zijn tekortkomingen waren weer goed zichtbaar in de wedstrijd tegen Feyenoord. Tegen snelle spelers heeft hij zeer veel moeite en we verwachten dat FC Utrecht hier gebruik van zal maken.

Gokken op Heerenveen – FC Utrecht doen we met 3/10 units op winst van FC Utrecht tegen een odd van 2.95 bij bookmaker Mr. Green.

Zelf gokken op Heerenveen – FC Utrecht? Hieronder staan een aantal goede bookmakers gegeven. Nog geen account? Meld je gratis aan en maak gebruik van de diverse welkomstbonussen.

Lucky Casino Sportsbook

€25Cashback
€25Cashback
  • Tot aan €25 cashback!
  • Top bookmaker