Heerenveen – FC Groningen voorspelling

Op zondag staat met Heerenveen – FC Groningen de derby van het Noorden op het programma tijdens speelronde 30 in de Eredivisie. Een altijd beladen duel, zeker voor de supporters. Afgelopen speelronde wonnen de Friezen met 2-1 op bezoek in Almelo terwijl de Groningers thuis verloren met 1-2 van Ajax. Wie wint de derby van het Noorden? Wij van gokken op sport geven naast tips op wielrennen ook tips om te gokken op Heerenveen – FC Groningen.

Heerenveen

De overwinning op Heracles kwam als geroepen voor Heerenveen dat mede door de nederlaag van ADO Den Haag weer helemaal mee doet om een play-off plek. Maar we kunnen niet zeggen dat het een goed seizoen is voor de ploeg van Streppel die na het einde van het seizoen ook zal vertrekken. Odegaard is voor de rest van het seizoen uitgeschakeld met een breuk in de voet en Schaars ontbreekt vanwege een schorsing.

FC Groningen

De Groningers werden tijdens de wedstrijd enorm te kort gedaan en ook vooral door zichzelf. Bij een 1-0 voorsprong wordt er een strafschop gemist waardoor de wedstrijd nog altijd open is. In de tweede helft keurt de arbitrage onterecht een doelpunt af en uiteindelijk verliezen de Groningers nog met 1-2 tegen tien man.

Voorspelling Heerenveen – FC Groningen

Altijd een speciaal duel en een duel op zich. Het belangrijkste gegeven voor ons is dat Schaars en Odegaard afwezig zijn bij Heerenveen. Schaars is de regisseur, zet de lijnen uit bij de ploeg en weet iedereen defensief goed neer te zetten. Odegaard is een speler die de aanvallen van Heerenveen creativiteit geeft. Beide ontbreken dus en dat zal echt een enorme aderlating zijn. We geloven dat FC Groningen wel eens een resultaat kan wegslepen vanwege het gemis van deze twee sterkhouders.

Gokken op Heerenveen – FC Groningen doen we met 4/10 units op de asian handicap +1 voor FC Groningen tegen een odd van 2.00 bij bookmaker Mr. Green.

Zelf gokken op Heerenveen – FC Groningen? Hieronder staan een aantal goede bookmakers gegeven. Nog geen account? Meld je gratis aan en maak gebruik van de diverse welkomstbonussen.

Netbet

€50gratis
€50gratis
  • €50 euro gratis!
  • Top bookmaker

Betsson

€75gratis
€75gratis
  • 100% bonus bij eerste storting tot aan €75
  • 100% Nederlands