Heerenveen – FC Groningen voorspelling

Tijdens Eredivisie speelronde 30 staat op zondag 14:30 de derby van het Noorden op het programma, oftewel Heerenveen – FC Groningen. Afgelopen speelronde wist FC Groningen met 1-0 te winnen van Excelsior terwijl Heerenveen met 2-0 verloor op bezoek in Emmen. De Groningers zijn de Friezen inmiddels gepasseerd op de ranglijst en wie had dat halverwege de competitie gedacht? Lukt het de Groningers om definitief afstand te nemen? Wij van gokken op sport geven naast tips op ATP tennis en wielrennen ook een voorspelling om te gokken op Heerenveen – FC Groningen.

Heerenveen

Na de 3-0 nederlaag in de Kuip tijdens de midweekse ronde en de 2-0 tegen FC Emmen viel het doek uiteindelijk voor de trainer. Het bestuur miste de overtuiging dat hij de ploeg weer naar de play-off plekken kon loodsen. Dat hij aan het begin al was aangesteld als trainer was opzienbarend wat je wist van te voren dat zo’n type niet past bij de clubcultuur.

FC Groningen

Tijdens de winterstop heeft FC Groningen een hele hoop versterkingen gehaald en soms pakt dat slecht uit, maar soms ook heel goed zoals in dit geval. Met name Bruns maakte sinds zijn komst het verschil en was meteen de leider op de middenveld. Als je dan ook nog Doan en Mahi op kan stellen dat heb je voldoende kwaliteiten om uit de onderste regionen te komen.

Voorspelling Heerenveen – FC Groningen

Voor Heerenveen zal vooral het spel veel beter moeten want dat was de laatste twee wedstrijden lusteloos. Groningen zal vooral de lijn door willen zitten en voor de derde zege op rij gaan. Beide keren won het met 1-0 en dat wil zeggen dat het vooral in de organisatie goed zal staan. Dat is vaak niet zo bij Heerenveen want het maakte altijd al veel goals. Maar kreeg er ook altijd heel veel tegen. Als het dan aanvallend niet loopt zoals de afgelopen weken, dan is onmogelijk om een wedstrijd te winnen. We denken dat de Groningers met een resultaat terug naar huis gaan.

Gokken op Heerenveen – FC Groningen doen we met 4/10 units op de asian handicap +0.5 voor FC Groningen tegen een odd van 1.65 bij bookmaker Betsson.

Zelf gokken op Heerenveen – FC Groningen? Hieronder staan een aantal goede bookmakers gegeven. Nog geen account? Registreer je gratis en maak gebruik van de diverse welkomstbonussen.

Lucky Casino Sportsbook

€25Cashback
€25Cashback
  • Tot aan €25 cashback!
  • Top bookmaker