Heerenveen – AZ voorspelling

De laatste wedstrijd uit speelronde 19 van de Eredivisie is op zondag 16:45 tussen Heerenveen – AZ. Tijdens de vorige speelronde wist Heerenveen een punt te pakken in Amsterdam door 4-4 te spelen tegen Ajax terwijl AZ makkelijk in eigen huis afrekende met 3-0 tegen FC Utrecht. Lukt het de Friezen om de aansluiting te vinden met de subtop? Wij van gokken op sport geven naast tips op tennis en Engels voetbal ook een voorbeschouwing en tips om te gokken op Heerenveen – AZ.

Heerenveen

Bij rust stond het 3-1 voor Ajax en eigenlijk gaf niemand meer een stuiver voor de kansen van Heerenveen. Maar na rust wisten de Friezen de ruimtes achter het aanvallende Ajax optimaal te benutten en sleepte het uiteindelijk nog een gelijkspel uit. Eigenlijk had Heerenveen bij 3-3 nog een penalty moeten krijgen, de VAR stuurde de scheidsrechter nog naar de kant om zelf te gaan kijken maar vond het alsnog niks.

AZ

Van den Brom neemt na dit seizoen afscheid bij AZ en de ontspanning is toch wel een beetje zichtbaar daardoor. Stengs scoorde tegen FC Utrecht en het is te hopen dat dit talent zijn niveau weer haalt voordat hij geblesseerd raakte. Het geeft AZ de nodige creativiteit waaraan het voor de winterstop nog wel eens ontbrak.

Voorspelling Heerenveen – AZ

We verwachten een aantrekkelijk duel omdat beide ploegen willen voetballen en defensief niet al te sterk zijn. Er zullen genoeg ruimtes komen op het veld waardoor de aanvallers goed gebruik kunnen maken. Wie het duel zal winnen is voor ons niet te zeggen. AZ is favoriet bij de bookmakers maar het kan wat ons betreft alle kanten op. Wel verwachten we veel doelpunten en daarom gaan we voor de
Over 3 goals.

Gokken op Heerenveen – AZ doen we met 3/10 units op de Over 3 goals tegen een odd van 1.68 bij bookmaker Betsson.

Zelf gokken op Heerenveen – AZ? Hieronder staan een aantal goede bookmakers gegeven. Nog geen account? Registreer je gratis en maak gebruik van de diverse welkomstbonussen.

Lucky Casino Sportsbook

€25Cashback
€25Cashback
  • Tot aan €25 cashback!
  • Top bookmaker