Heerenveen – Ajax voorbeschouwing

Op zondag zijn er twee wedstrijd om 14:30 in de Eredivisie met onder andere Heerenveen – Ajax. Heerenveen is als enige ploeg nog ongeslagen in de competitie en won afgelopen weekend met 2-1 uit bij Willem II. Ajax verloor voor het eerst dit seizoen in eigen huis door met 1-2 te verliezen tegen Vitesse. Opnieuw een zwaar duel voor de Amsterdammers. Lukt het om de negatieve spiraal te doorbreken of blijft de ploeg sukkelen? Wij van gokken op sport geven een voorbeschouwing en tips om te gokken op Heerenveen – Ajax zodat ook u kunt verdienen aan voetbalwedden.

Heerenveen

De Friezen starten net als vorig seizoen goed aan de competitie. Op bezoek bij Willem II won Heerenveen met 1-2 maar dat ging niet vanzelf. De ploeg had het moeilijk met tactiek van de Tilburgers en wist deze maar moeilijk te doorbreken. Twee prachtige doelpunten, waaronder een directe vrije trap zorgde alsnog dat Heerenveen het verschil kon maken.

Ajax

Nu Ajax twee keer op rij niet heeft weten te winnen begint het toch weer te rommelen in Amsterdam. Op bezoek bij ADO maakte het de eerste helft een goede indruk maar zakte het na rust volledig weg. Tegen Vitesse was het vanaf het begin niet veel en dat is toch zorgelijk te noemen. Zelfs het inbrengen van Dolberg als tweede spits mocht niet baten. Er zal vanuit Amsterdam spanning op dit duel staan.

Voorspelling Heerenveen – Ajax

We weten allemaal nog hoe Heerenveen de beginfase speelde tegen PSV. Een ware storm op de verdediging van de Eindhovenaren leverde al snel twee doelpunten op. Ajax zal dit ook hebben gezien en met het broze vertrouwen van de afgelopen weken zal de ploeg toch angstig aan dit duel beginnen.

We begrijpen niet dat Ajax een odd heeft van 1.65. Dat is echt veel te laag en daarom spelen we de asian handicap +1 voor Heerenveen tegen een odd van 1.75 bij bookmaker Kroon.

Andere voetbalwedden tips zijn beschikbaar op deze site. Andere goede bookmakers om te gokken op Heerenveen – Ajax staan hieronder gegeven. Nog geen account? Registreer gratis en maak gebruik van de welkomstbonus.

Lucky Casino Sportsbook

€25Cashback
€25Cashback
  • Tot aan €25 cashback!
  • Top bookmaker