Half Time

Bij gokken op sport zijn niet alleen maar soorten weddenschappen waarbij men uitgaat van de eindstand maar ook van de ruststand, oftewel Half Time weddenschappen. Eigenlijk heb je een complete selectie aan weddenschappen tot je beschikking als het gaat om Half Time bets.

Zo kun je inzetten op het resultaat bij rust, de bekende 1X2 weddenschap. Staat het nog gelijk, of heeft één van beide ploegen een voorsprong bij rust. Ook de Total Goals weddenschap is beschikbaar. Denk je dat er meer of minder dan een bepaald aantal doelpunten vallen voor rust. Nier alleen het aantal doelpunten maar ook de exacte ruststand (Correct Score) is een mogelijkheid om op in te zetten.

Het is zelfs mogelijk om Asian Handicap weddenschappen te plaatsen die alleen maar geldig zijn voor de eerste helft. De Draw No Bet optie, wat gelijk staat aan de Asian Handicap +0 is ook een mogelijkheid. Zelfs het aantal Corners dat in de eerste helft zal plaatsvinden kan op worden ingezet.

Het voordeel van dit soort Half Time weddenschappen is dat je sneller weer over je geld kunt beschikken, als je tenminste een winnende weddenschap hebt. Hierdoor kun je het sneller herinvesteren op het moment dat je weer value ziet bij een andere wedstrijd of misschien wel tijdens de tweede helft van dezelfde wedstrijd. De odds voor een Half Time weddenschap zijn vaak wat hoger omdat je maar de helft van de tijd hebt in vergelijking met weddenschappen die over een hele wedstrijd gaan.

Wij van gokken op sport gebruiken de Half Time bet alleen als we echt value zien in het moment. Bijvoorbeeld als een trainer van te voren al kenbaar heeft gemaakt dat tijdens een vriendschappelijk duel het zo goed als complete basis team in de tweede helft rust krijgt. Dan kun je anticiperen dat er in de eerste helft de betere spelers starten en daarmee de kans groter is dat er bijvoorbeeld meer doelpunten zullen worden gemaakt in tegenstelling tot de tweede helft.

Lucky Casino Sportsbook

€25Cashback
€25Cashback
  • Tot aan €25 cashback!
  • Top bookmaker