Half Time / Full Time

De Half Time / Full Time (HT/FT) weddenschap is een soort weddenschap die bijzonder interessant is tijdens het gokken op sport. De bedoeling is dat je inzet op wat het resultaat (1X2) is bij rust en wanneer de wedstrijd afgelopen is. En met resultaat bedoelen we niet de correct score maar in de vorm van staat de thuisploeg voor, is het gelijk of staat de uitploeg voor. Net als bij vele andere soorten weddenschappen zijn er ook hier meerdere inzet opties mogelijk.

Er zijn verschillende scenario’s mogelijk en de eerste is als er een sterk thuis speelt tegen een zwak team. Dan verwacht je dat het sterke team al een voorsprong heeft bij rust en deze op zijn minst vast weet te houden wanneer het laatste fluitsignaal klinkt. Wanner het sterke team thuis speelt kies je voor de optie 1/1, oftewel bij de rust (HT) een 1 en bij de eindstand (FT) een 1. Wanneer het sterk team uit speelt dan zou de meest logische HT/FT weddenschap de 2/2 zijn. Dat zowel bij rust als bij de eindstand team 2 (de uitploeg) voor staat.

Hierboven staat het meest logische voorbeeld gegeven en de odds voor een 1/1 en 2/2/ bij een sterk team zulle niet zo heel hoog zijn. Maar het wordt al interessant als een team bijvoorbeeld de gewoonte heeft om slecht uit de startblokken te komen. Of pas in de tweede helft, spelend naar het fanatieke thuispubliek, beter gaat spelen. Dan zou je kunnen kiezen dat eerst de uitploeg voor staat bij rust (HT 2) maar dat uiteindelijk de thuisploeg na rust de boel omdraait en toch de zege pakt (FT 1), een HT/FT 2/1 weddenschap.

Natuurlijk is een HT/FT 1/2 of 2/1 lastig in te schatten maar je krijgt wel ontzettend hoge odds ervoor terug. Daarnaast is er gedurende een heel seizoen echt wel een patroon te vinden van ploegen die bij rust achter staan en er toch nog een resultaat uit slepen. Wanneer we bij gokken op sport gebruik maken van de Half Time / Full Time weddenschap dan kun je er van op aan dat we dit soort patronen in de gaten hebben.

Lucky Casino Sportsbook

€25Cashback
€25Cashback
  • Tot aan €25 cashback!
  • Top bookmaker