Groningen – Willem II voorbeschouwing

Op zondag staat tijdens Eredivisie speelronde 10 de wedstrijd Groningen – Willem II op het programma met aftrap op het klassieke tijdstip om 14:30. Groningen speelde in eigen huis 1-1 gelijk tegen Vitesse terwijl Willem II afgelopen speelronde eindelijk weer eens wist te winnen door thuis VVV met 2-1 te verslaan. Lukt het Willem II om de aansluiting te maken met de middenmoot of weet Groningen de aansluiting te maken met de subtop? Wij van gokken op sport geven naast tips op Darts en Tennis ook een voorbeschouwing en tips om te gokken op Groningen – Willem II.

Groningen

Thuis 1-1 spelen tegen een goed team als Vitesse is voor Groningen een goede prestatie. Groningen verloor in eigen stadion maar één keer en dat was de openingswedstrijd van het seizoen tegen PSV. Buijs heeft er een stugge ploeg van gemaakt die vooral vanuit de organisatie goed wil staan en dan pas verder gaat voetballen. Tegen Groningen is het niet makkelijk scoren maar zelf komen ze ook niet makkelijk aan de doelpunten.

Willem II

Vorig seizoen nog de verrassing in de Eredivisie, dit seizoen gaat het allemaal nog maar moeizaam voor de Tilburgers. Tegen VVV wist de ploeg dan de broodnodige drie punten te pakken maar ook dit ging weer bijzonder moeizaam. Scoren lijkt voor Willem II echt een probleem te zijn met maar negen goals in negen wedstrijden. Voorin zouden de spelers wat zakelijker moeten worden in plaats van dat frivole voetbal, daar is het bij Willem II nu niet de fase voor.

Voorspelling Groningen – Willem II

We verwachten een afwachtend duel van beide kanten. Mede omdat Willem II niet in het mes wil lopen en omdat Groningen altijd vanuit de organisatie wil voetballen. Scorend hebben beide ploegen veel moeite dit seizoen en afgezien wie er uiteindelijk zal winnen verwachten we weinig goals. Het is dan ook logischer om op de Under 2,5 doelpunten te gaan zitten dan daadwerkelijk voorspellen wie dit duel zal winnen.

Gokken op Groningen – Willem II doen we met 3/10 units op de Under 2,5 goals tegen een odd van 1.78 bij bookmaker Lucky Sports.

Zelf gokken op Groningen – Willem II maar nog geen account? Registreer je gratis en maak gebruik van de welkomstbonus.

Lucky Casino Sportsbook

€25Cashback
€25Cashback
  • Tot aan €25 cashback!
  • Top bookmaker