Groningen – Vitesse voorspelling

Tijdens Eredivisie speelronde 21 zijn er twee wedstrijden om 14:30 waaronder Groningen – Vitesse. Afgelopen speelronde wisten de Groningers met 2-1 te winnen op bezoek bij Willem II terwijl Vitesse in eigen huis 2-2 speelde tegen Heerenveen. Lukt het Groningen om de goede reeks na de winterstop door te zetten of wint eindelijk weer eens een uitduel? Wij van gokken op sport geven naast tennis en voetbal ook een voorbeschouwing en tips om te gokken op Groningen – Vitesse.

Groningen

Met de nodige versterkingen is Groningen goed begonnen aan het tweede gedeelte van de Eredivisie. Met name Bruns op het middenveld is bijzonder belangrijk en voor hem is dit natuurlijk een bijzonder duel tegen Vitesse. Alleen op bezoek in Eindhoven verloor Groningen maar leverde het wel een goede wedstrijd af. Het lijkt ons dan ook logisch dat Groningen zonder problemen in de Eredivisie blijft.

Vitesse

In plaats van de 3-1 greep de VAR in en kwam er een penalty voor Heerenveen die voor de 2-2 zorgde. En zo verspeelde Vitesse opnieuw een voorsprong in de slotfase zoals het dat al op bezoek deed bij Fortuna. Vitesse haalde in tien uitwedstrijden maar negen punten en dat is bijzonder matig. Het geeft aan dat de Arnhemmers bijzonder wisselvallig zijn dit seizoen.

Voorspelling Groningen – Vitesse

Twee teams die met een totaal ander gevoel naar deze wedstrijd gaan. Bij Groningen zullen ze naar dit duel uitkijken en met vertrouwen tegemoet zien. Bij Vitesse toch wel met een kater en de vraag hoe het dit duel zal aflopen. Al meerdere malen hebben we dit seizoen gezien dat Vitesse het eigenhandig weg weet te geven. We verwachten dat ze dit opnieuw zullen doen.

Gokken op Groningen – Vitesse doen we met 3/10 units op een thuiszege van Groningen tegen een odd van 2.55 bij bookmaker Betsson.

Zelf gokken op Groningen – Vitesse? Hieronder staan een aantal goede bookmakers gegeven. Nog geen account? Registreer je gratis en maak gebruik van de diverse welkomstbonussen.

Lucky Casino Sportsbook

€25Cashback
€25Cashback
  • Tot aan €25 cashback!
  • Top bookmaker