Groningen – Utrecht voorspelling

Op zondag zijn er tijdens Eredivisie speelronde zeven maar liefst drie wedstrijden om 14:30 waaronder Groningen – Utrecht. Groningen is de hekkensluiter van de Eredivisie en verloor afgelopen weekend met 1-3 in eigen huis van AZ. Utrecht verloor afgelopen weekend met 1-0 in De Kuip van Feyenoord. Beide ploegen doen het niet goed in de competitie. Wie pakt de belangrijke punten? Wij van gokken op sport geven naast tips op tennis en premier league voetbal ook een voorbeschouwing en tips om te gokken op Groningen – Utrecht.

Groningen

Onderaan in de Eredivisie met maar drie punten uit de afgelopen zes wedstrijden met een doelsaldo van -10. Midweeks verloor het ook nog eens van FC Twente voor de KNVB beker waardoor er nog meer druk op de selectie komt te staan. De supporters hebben er genoeg van en er ontstonden al rellen na afloop van het duel tegen Twente.

Utrecht

De start van Utrecht was ook bijzonder slecht en daar heeft de trainerswissel al wel plaatsgevonden. Advocaat is de nieuwe trainer en tegen Feyenoord zette hij al wat tactische dingen om, maar dat leidde niet tot het gewenste resultaat. Het spel was helemaal niet goed van Utrecht, zeker in de eerste helft was het zeer matig. De tweede helft was iets beter maar de nederlaag was op basis van de eerste helft wel terecht.

Voorspelling Groningen – Utrecht

Voor beide teams zal er ontzettend veel druk op dit duel staan. Je voelt aan dat Groningen bij een volgende nederlaag iets moet gaan doen om het roer om te gooien. Maar met de geblesseerde aanvallers blijven de Groningers aanvallend onmachtig, dat was tegen FC Twente duidelijk te zien. Daardoor denken we dat Utrecht minimaal een puntje zal pakken en zelfs met de overwinning zal gaan lopen.

Gokken op Groningen – Utrecht doen we met 4/10 units op uitzege voor Utrecht tegen een odd van 2.45 bij bookmaker NetBet.

Zelf gokken op Groningen – Utrecht? Hieronder staan een aantal goede bookmaker gegeven. Nog geen account? Registreer je gratis en maak gebruik van de diverse welkomstbonussen.

Netbet

€50gratis
€50gratis
  • €50 euro gratis!
  • Top bookmaker

Betsson

€75gratis
€75gratis
  • 100% bonus bij eerste storting tot aan €75
  • 100% Nederlands