Groningen – Feyenoord voorspelling

Op zondag 14:30 staat tijdens Eredivisie speelronde 22 de wedstrijd Groningen – Feyenoord op het programma. Beide ploegen wisten afgelopen speelronde te winnen. Groningen versloeg in eigen huis Vitesse met 2-1 terwijl Feyenoord met 4-0 won in de Kuip tegen De Graafschap. Lukt het Groningen om de derde zege op rij te pakken of wint Feyenoord weer eens twee keer op rij? Wij van gokken op sport geven naast tips op wielrennen en Eredivisie voetbal ook een voorbeschouwing en tips om te gokken op Groningen – Feyenoord.

Groningen

Zoals we het al zagen aankomen dat de Groningers op dit moment even in een flow zitten gebeurde het in de slotfase tegen Vitesse. De wedstrijd leek op een gelijkspel af te stevenen maar vanuit het niets viel dan toch vlak voor tijd de winnende. De terugkeer van Doan had een grote invloed op het elftal en je kan aan alles zien dat deze jongen goed kan voetballen. Het was de derde zege in vier wedstrijden waardoor Groningen afstand heeft genomen van de laatste plaats.

Feyenoord

De eerste helft tegen De Graafschap was opnieuw moeizaam van de Rotterdammers. Wanneer een tegenstander de ruimtes klein maakt en de linies kort op elkaar houdt dan heeft Feyenoord weinig creatieve mensen om hier doorheen te komen. Zeker wanneer de buitenspelers altijd maar de drukte opzoeken en naar binnen komen. Uiteindelijk lukte het de ploeg dan toch om in de tweede helft duidelijk het verschil te maken, al ging dit niet met goed spel.

Voorspelling Groningen – Feyenoord

Uit of thuis spelen is voor Feyenoord een wereld van verschil. In de provincie is het vaak een middelmatig team waar het in De Kuip zowat onverslaanbaar is. Met pas twaalf punten uit tien uitduels staat Feyenoord in de middenmoot van de Eredivisie als het gaat om presteren buitenshuis. Ploegen als Emmen, PEC Zwolle en Willem II doen het uit beter dan Feyenoord, een schrikbarende conclusie. Daarom moeten we opnieuw een wanprestatie van de Rotterdammers buitenshuis niet uitsluiten. Groningen zit in een flow, Mahi zal weer fit genoeg zijn om te spelen en samen met Doan kan hij het verschil maken.

Gokken op Groningen – Feyenoord doen we met 3/10 units op de asian handicap Groningen +1 tegen een odd van 1.78 bij bookmaker Betsson.

Zelf gokken op Groningen – Feyenoord? Hieronder staan een aantal goede bookmakers gegeven. Nog geen account? Registreer je gratis en maak gebruik van de diverse welkomstbonussen.

Lucky Casino Sportsbook

€25Cashback
€25Cashback
  • Tot aan €25 cashback!
  • Top bookmaker