Grand Prix Spanje 2018 voorbeschouwing

Na een kleine twee weken rust staat de vijfde grand prix van het Formule1 seizoen 2018 op het programma in de vorm van Grand Prix Spanje 2018. In het weekend van 11-13 mei gaat het circus door in Barcelona. Tijdens de vorige grand prix zagen we Hamilton op wat gelukkige wijze winnen en bleek Baku in een tamp te eindigen voor de Red Bulls. Lukt het Verstappen om zich te revancheren in Catalonië, daar waar hij ooit zijn eerste overwinning boekte? Wij van gokken op sport geven naast tips op tennis ook een voorbeschouwing en tips om te gokken op Grand Prix Spanje 2018.

Grand Prix Spanje 2018 circuit

Op het circuit de Barcelona-Catalunya zal de Grand Prix Spanje 2018 verreden worden waar de Formule1 al sinds 1991 actief is. De totale lengte is iets meer dan 4,65 kilometer en de coureurs moeten 66 ronden afleggen. In totaal zijn dat ruim 307 kilometer. Een vrij heuvelachtig circuit want het verschil tussen het laagste punt (bocht 1) en het hoogste punt (na bocht 12) is 30 meter.
Grand Prix Spanje 2018

Grand Prix Spanje 2018 favorieten

De kans is vrij klein dat Verstappen opnieuw zal winnen in Barcelona, het circuit waar hij zijn eerste zege in de Formule1 boekte. Hij is het seizoen niet goed begonnen en lijkt een beetje in de hoek te zitten waar de klappen vallen. Het vrije racen tussen de beide Red Bulls zal na afgelopen race wel voorbij zijn en we verwachten dat het team, net als alle andere teams, voortaan wel stalorders zal gaan gebruiken. Daar hebben beide coureurs het zelf naar gemaakt. Vorig jaar won Hamilton in Spanje en dat zien we nu opnieuw gebeuren. Natuurlijk had hij geluk tijdens de vorige grand prix met de lekke band van Bottas en de rare alles of niets actie van Vettel, maar dat geluk ontbrak heb eerder dit seizoen in Australië. Dit gelukje kan hem weer het vertrouwen geven waarmee hij vorig jaar de wereldtitel greep.

Gokken op Grand Prix Spanje 2018 doen we met 2/10 units op een zege van Hamilton tegen een odd van 2.25 bij bookmaker Kroon.

Gokken op Grand Prix Spanje 2018 kan bij onderstaande bookmakers. Van één tegen één weddenschappen tot winnaar van de kwalificatie en wie natuurlijk de grand prix op zijn naam schrijft. Zelf ook gokken op Gokken op Grand Prix Spanje 2018? Nog geen account? Registreer gratis en maak gebruik van de welkomstbonus.

Betsson

€75gratis
€75gratis
  • 100 % bonus bij eerste storting tot aan €75
  • 100% Nederlands

Netbet

€50gratis
€50gratis
  • €50 euro gratis!
  • Mooie aanbiedingen!