Grand Prix Singapore 2018 voorbeschouwing

Na een weekje rust is het Formule1 circus verplaatst naar Azië voor de Grand Prix Singapore 2018. Afgelopen grand prix zagen we Mercedes de zege pakken op het thuiscircuit van Ferrari en dat zal bij de Italianen een gevoelige tik zijn geweest. Verstappen presteerde optimaal door als derde te finishen maar vanwege zijn tijdstraf eindigde hij als vijfde in de eindstand. Lukt het Verstappen te verrassen in Singapore of gaat net als vorig jaar Hamilton met de winst aan de haal? Wij van gokken op sport geven naast tips op WTA tennis ook een voorbeschouwing en tips om te gokken op Grand Prix Singapore 2018.

Grand Prix Singapore 2018 circuit

Het Marina Bay Street Circuit is het toneel voor de Grand Prix Singapore 2018. Sinds 2008 staat er hier een Formule1 grand prix op het programma. Het circuit is net iets langer dan 5 kilometer en de coureurs moeten 61 ronden afleggen om in totaal iets minder dan 309 kilometer te komen. Het is een circuit met maar liefst 23 bochten. Daardoor is de kracht van de motor minder belangrijk ten opzichten van de grand prix in Italië.
Grand Prix Singapore 2018

Grand Prix Singapore 2018 favorieten

Voor ons was het toch wel een beetje verrassend dat Ferrari niet op het eigen thuiscircuit wist te winnen. De motor power van Mercedes is dus nog altijd een stukje beter als dat van de Ferrari want dat heb je vooral nodig op Monza. Dit circuit vergt veel meer mechanische grip met de 23 bochten. Vorig jaar kwam Verstappen in de Ferrari sandwich terecht waardoor zowel Verstappen als de beide Ferrari’s het al binnen 1 ronde voor gezien moesten houden. Zo’n scenario verwachten we dit jaar niet omdat Ferrari wel twee keer zal nadenken in de race om het kampioenschap. Daarnaast heeft Ferrari een betere auto ten opzichten van vorig jaar en verwachten we dat ze hoge ogen zullen gooien.

Gokken op Grand Prix Singapore 2018 doen we met 4/10 units op Vettel tegen een odd van 2.25 bij bookmaker Betsson.

Zelf gokken op Grand Prix Singapore 2018? Hieronder staan een aantal goede bookmaker gegeven. Nog geen account? Registreer je gratis en maak gebruik van de diverse welkomstbonussen.

Betsson

€75gratis
€75gratis
  • 100 % bonus bij eerste storting tot aan €75
  • 100% Nederlands

Netbet

€50gratis
€50gratis
  • €50 euro gratis!
  • Mooie aanbiedingen!