Grand Prix Singapore 2017 voorbeschouwing

Na een week rust gaat het Formule1 seizoen door in Azië met de Grand Prix Singapore 2017. Het is de eerste van drie wedstrijden met hierna nog grand prix in Maleisië en Japan. Tijdens de vorige Grand Prix zagen we Verstappen en geweldige comeback maken en uiteindelijk nog net een punt scoorde voor de WK stand. Toch was er opnieuw pech voor de Nederlander want door de actie van Grosjean kreeg hij een lekke band en kon hij achteraan beginnen. Hamilton pakte de zege in Monza en gaat daardoor nu aan de leiding in de WK stand. Pakt Hamilton de derde zege op rij? Wij van gokken op sport geven een voorbeschouwing en tips om te gokken op Grand Prix Singapore 2017.

Grand Prix Singapore 2017 circuit

Het Marina Bay Street Circuit van de Grand Prix Singapore 2017 wordt sinds 2008 in gebruik genomen voor de Formule1. Het is een bochtig parcours maar net als bijna alle relatief nieuwe circuits is het bijna helemaal vlak. Er zijn ook weinig relatief rechte stukken waardoor de kracht van de motor iets minder belangrijk is. Een ronde op dit circuit is net iets langer dan 5 kilometer en in totaal moeten de coureurs 61 ronden afleggen. De totale race afstand komt hierdoor uit op iets meer dan 308 kilometer. De snelste ronde op dit circuit kwam vorig jaar op naam van Ricciardo. We verwachten dat dit opnieuw verbroken zal worden, zoals eigenlijk op alle circuits dit jaar.

Grand Prix Singapore 2017

Grand Prix Singapore 2017 favorieten

Vorig jaar won Rosberg in Singapore en eindigde Ricciardo als tweede. Dat is eigenlijk niet meer dan logisch gezien dit toch wel bochtige parcours waardoor veel mechanische grip nodig is. Op Monza hebben we weinig mechanische grip nodig gehad waardoor dit circuit een goede graadmeter is om dat te zien. De discussie over olie verbranden in de motor, waardoor Mercedes vorig jaar een voordeel had ten opzichte van de concurrentie, is nu voorbij. Het is tot op zekere hoogte toegestaan door de FIA maar omdat Mercedes de motor heeft vervangen in Spa en niet in Monza heeft het ten opzichte van Ferrari nog een miniem voordeel. Omdat de nieuwe motoren vanaf Monza namelijk net iets minder olie mag verbranden ten opzichte van de motoren van voor Monza. Toch denken we dat dit bochtige parcours ideaal is voor Ferrari.

We gokken 2/10 units dat Vettel de Grand Prix Singapore 2017 wint tegen een odd van 2.25 bij bookmaker Kroon.

Andere goede bookmakers om te gokken op Grand Prix Singapore 2017 staan hieronder gegeven. Nog geen account? Registreer gratis en maak gebruik van de welkomstbonus.

Betsson

€75gratis
€75gratis
  • 100 % bonus bij eerste storting tot aan €75
  • 100% Nederlands

Netbet

€50gratis
€50gratis
  • €50 euro gratis!
  • Mooie aanbiedingen!