Grand Prix Rusland 2018 voorbeschouwing

Na de zege van Hamilton twee weken geleden in Singapore staat er komend weekend de Grand Prix Rusland 2018 op het programma. Hamilton heeft inmiddels een groot gat met Vettel en het zal voor Ferrari en hele kluif worden om alsnog de WK titel te pakken. En dat terwijl na de zomerstop de beste papieren voor Ferrari leken te zijn. De overwinning van Mercedes op Monza is schijnbaar hard aangekomen bij de Italianen die zich daarna niet meer hebben kunnen revancheren. Of komt er een onverwachte comeback in Sochi? Wij van gokken op sport geven naast tips op premier league voetbal een voorbeschouwing en tips om te gokken op Grand Prix Rusland 2018.

Grand Prix Rusland 2018 circuit

Het Sochi Autodrom is de officiele naam van het circuit van Grand Prix Rusland 2018. Het circuit baant zich door het oude olympische dorp wat gebruikt is voor de toenmalige winterspelen. Sinds 2014 staat de Grand Prix van Rusland op de F1 kalender. Er worden in totaal 53 ronden afgelegd met een totale afstand van iets meer dan 5,8 kilometer. Daarmee leggen de coureurs een totale lengte af van bijna 310 kilometer.
Grand Prix Rusland 2018 circuit

Grand Prix Rusland 2018 favorieten

Vorig jaar wist Mercedes VTB Russian Grand Prix te winnen maar was het niet Hamilton maar Bottas die won. Een teken dat Mercedes het goed doet op deze baan en we verwachten dat zij opnieuw de boventoon zullen voeren. Verstappen eindigde in Singapore als tweede en dat was het maximale resultaat. Vorig jaar eindigde hij als vijfde achter de Mercedes en Ferrari coureurs. Zit er dit jaar meer in voor de Nederlander?

Gokken op Grand Prix Rusland 2018 doen we met 3/10 units op een zege voor Hamilton tegen een odd van 2.15 bij bookmaker Betsson.

Zelf gokken op Grand Prix Rusland 2018? Hieronder staan een aantal goede bookmaker gegeven. Nog geen account? Registreer je gratis en maak gebruik van de diverse welkomstbonussen.

Betsson

€75gratis
€75gratis
  • 100 % bonus bij eerste storting tot aan €75
  • 100% Nederlands

Netbet

€50gratis
€50gratis
  • €50 euro gratis!
  • Mooie aanbiedingen!