Grand Prix Monaco 2018 voorbeschouwing

Op het stratencircuit van het Prinsendom racen is altijd iets speciaals. Afgelopen grand prix zagen we Hamilton de lijn doortrekken en Ferrari had het niet in Spanje. Vorig jaar eindigde de rode bolides één en twee in Monte Carlo. Lukt het de Ferrari’s opnieuw om zich te herpakken op dit circuit? Wij van gokken op sport geven naast tips op voetbal en wielrennen ook een voorbeschouwing en tips om te gokken op Grand Prix Monaco 2018.

Grand Prix Monaco 2018 circuit

Het circuit de Monaco is de officiële van het stratencircuit tijdens de Grand Prix Monaco 2018. De eerste grand prix stamt al vanaf 1950 en is dus met recht een oudje op de Formule1 kalender. Het circuit is iets meer dan 3,33 kilometer lang en omdat het hele korte rondjes zijn moeten de coureurs 78 ronden afleggen. Een normale grand prix komt altijd boven de 300 kilometer maar in Monaco hebben we de uitzondering met iets meer dan 260 kilometer.
Grand Prix Monaco 2018 circuit

Grand Prix Monaco 2018 favorieten

Ondanks dat Hamilton de laatste twee races heeft weten te winnen verwachten we niet dat Mercedes het goed zal doen in Monaco. Op de wat kortere banen waar het vermogen minder van belang is dan de mechanische grip heeft Mercedes nog altijd moeite. Ferrari en Red Bull zijn daarin beter en we verwachten dan ook dat de zege uit die hoek zal komen. In Spanje stelde Ferrari echt teleur en we verwachten daarom dat ze extra gebrand zijn op een succes tijdens deze grand prix. Verstappen wist vorig jaar voor het eerst de finish te halen in Monaco en eindigde als vijfde.

Gokken op Grand Prix Monaco 2018 doen we met 2/10 units op Vettel tegen een odd van 2.05 bij bookmaker Kroon.

Gokken op Grand Prix Monaco 2018 kan bij onderstaande bookmakers. Van één tegen één weddenschappen tot winnaar van de kwalificatie en wie natuurlijk de grand prix op zijn naam schrijft. Zelf ook gokken op Gokken op Grand Prix Spanje 2018? Nog geen account? Registreer gratis en maak gebruik van de welkomstbonus.

Betsson

€75gratis
€75gratis
  • 100 % bonus bij eerste storting tot aan €75
  • 100% Nederlands

Netbet

€50gratis
€50gratis
  • €50 euro gratis!
  • Mooie aanbiedingen!