Grand Prix Mexico 2018 voorbeschouwing

Na de grand prix van afgelopen weekend in Austin zal Hamilton de WK titel moeten pakken tijdens de Grand Prix Mexico 2018. Dat was ook vorig jaar het geval toen pakte hij in Mexico City zijn vierde WK titel. Afgelopen race was bijzonder aantrekkelijk en er gebeurde veel zeker op tactisch gebied waardoor de top 3 in de slotfase dicht bij elkaar zat. Verstappen haalde een knappe plaats twee en uiteindelijk ging de race naar Raikkonen. Lukt het Hamilton om zijn vijfde titel te pakken tijdens de Grand Prix Mexico 2018? Wij van gokken op sport geven naast tips op Eredivisie voetbal en ATP tennis ook een voorbeschouwing en tips om te gokken op Grand Prix Mexico 2018.

Grand Prix Mexico 2018 (circuit)

Het Autrodromo Hermanos Redroguez is het circuit waar de Formula1 Gran Premio De Mexico 2018 op zal worden verreden. Het is een baan waar het vermogen van de bolide ontzettend belangrijk is want sector 1 zijn eigenlijk alleen maar twee lange rechte stukken. Toch won Verstappen hier vorig jaar en dat komt met name door sector 2 en 3 dat toch wel lastige en bochtige stukken zijn. De coureurs moeten 71 ronden afleggen op dit circuit wat iets langer is dan 4,3 kilometer. De totale afstand van de Grand Prix Mexico 2018 komt daarmee op ruim 305 kilometer.
Grand Prix Mexico 2018 circuit

Grand Prix Mexico 2018 favorieten

Een lastig te voorspellen race omdat Hamilton niet hoeft te winnen om de WK titel te pakken. Als Vettel de race niet wint is het kampioenschap altijd al binnen. Mocht Vettel de race winnen dan volstaat een plaats in de top 7. Vol risico nemen zal hij ook niet doen en dat was ook vorig jaar niet zo. Vorig jaar moest hij alleen maar in de punten rijden en dag gebeurde ook met een negende plek. We verwachten opnieuw dat hij eieren voor zijn geld zal kiezen en daardoor niet alles op alles zet om de zege in Mexico te pakken. Verstappen won hier vorig jaar met afstand maar we vinden het niet realistisch om zoiets opnieuw te verwachten.

Gokken op Grand Prix Mexico 2018 doen we met 2/10 units dat Vettel hem wint tegen een odd van 2.75 bij bookmaker Betsson.

Zelf gokken op Grand Prix Mexico 2018? Hieronder staan een aantal goede bookmakers gegeven. Nog geen account? Registreer je gratis en maak gebruik van de diverse welkomstbonussen.

Betsson

€75gratis
€75gratis
  • 100 % bonus bij eerste storting tot aan €75
  • 100% Nederlands

Netbet

€50gratis
€50gratis
  • €50 euro gratis!
  • Mooie aanbiedingen!