Grand Prix Maleisië 2017 voorbeschouwing

Na de race in Singapore gaat het Formule1 circus aankomend weekend door met de Grand Prix Maleisië 2017. In Singapore was het een ontzettend slechte race voor Verstappen en de beide Ferrari wagens. Hamilton pakte zo verrassend de zege en zag concurrent Vettel geen punten pakken. Het zijn bonuspunten voor Mercedes en Hamilton in de strijd om het kampioenschap. Wie pakt de zege in Maleisië en lukt het Verstappen eens om zonder pech een race uit te rijden? Wij van gokken op sport geven een voorbeschouwing en tips om te gokken op Grand Prix Maleisië 2017.

Grand Prix Maleisië 2017 circuit

Op het Sepang International Circuit in Kuala Lumpur moeten de rijders 56 ronden afleggen van iets meer dan 5,5 kilometer. De totale afstand zal ruim 300 kilometer zijn. Het circuit heeft twee echte hoogteverschillen. In bocht drie duiken de coureurs naar het laagste punt van het circuit en na bocht 9 gaan de coureurs stijgende lijn om na bocht 12 weer af te dalen om het begin niveau. Er zitten toch weer aardig wat rechte stukken op dit circuit waardoor de kracht van de motor van groot belang is ten opzichte van het circuit in Singapore.

Grand Prix Maleisië 2017

Grand Prix Maleisië 2017 favorieten

De verwachting was dat Mercedes de schade zou moeten beperken in Singapore, maar na bocht twee had Hamilton al de leiding en gaf deze niet meer weg. Verstappen kwam terecht in de sandwich van Ferrari wagens en kon niets doen aan zijn crash. Opnieuw haalde Verstappen dus niet de finish van een grand prix in wat toch wel de laatste kans was op een goed resultaat. Vorig jaar eindigde Vertappen nog tweede in Maleisië achter Ricciardo, maar dat verwachten we voor dit jaar absoluut niet.

Vorig jaar haalde Hamilton niet de finish niet maar dit jaar verwachten we dat hij met Mercedes de zege pakt. We gokken 3/10 units dat Hamilton de Grand Prix Maleisië 2017 wint tegen een odd van 2.05 bij bookmaker Kroon.

Andere goede bookmakers om te gokken op Grand Prix Maleisië 2017 staan hieronder gegeven. Nog geen account? Registreer gratis en maak gebruik van de welkomstbonus.

Kroon

€100gratis
€100gratis
  • 100 % bonus bij eerste storting tot aan €100
  • 100% Nederlands

Netbet

€50gratis
€50gratis
  • €50 euro gratis!
  • Mooie aanbiedingen!

Mr.Green

2x€10 gratis
2x€10 gratis
  • Ontvang 2x een €10 gratis weddenschap
  • Bij een storting van 20 euro