Grand Prix Japan 2018 voorbeschouwing

Na de race in Sochi staat komend weekend de Grand Prix Japan 2018 alweer op het programma. Hamilton won in Rusland mede omdat Bottas de stalorders van Mercedes opvolgde. Natuurlijk een logische actie als het gaat om de WK stand in de Formule1. Verstappen eindigde als vijfde nadat hij achteraan moest beginnen. Loopt Hamilton nog verder uit na dit weekend of kan Vettel wat terug doen? Wij van gokken op sport geven naast tips op Eredivisie voetbal en wielrennen ook een voorbeschouwing en tips om te gokken op Grand Prix Japan 2018.

Grand Prix Japan 2018 circuit

De officiële naam van de Grand Prix Japan 2018 is de Formule1 2018 Honda Japanese Grand Prix. Het circuit is het bekende Suzuka International Racing Couse dat bij vele coureurs geliefd is vanwege zijn speciale verloop. Het circuit is trouwens door een Nederlander ontworpen (John Hugenholtz) in opdracht van autofabrikant Honda. Een circuit zonder echt lange rechte stukken maar met ontzettend veel bochten. Daarbij is er een crossover moment op de baan waardoor er een soort achtje ontstaat.
Grand Prix Japan 2018 circuit

Grand Prix Japan 2018 favorieten

Vorig jaar lieten beide Red Bulls zien dat ze goed waren op dit circuit met twee podiumplekken. Uiteindelijk ging de overwinning toch naar Hamilton en was het vooral Ferrari dat ontzettend veel problemen had op deze baan. Verstappen heeft inmiddels de nieuwe motor geïnstalleerd en zal tijdens deze grand prix willen vlammen. Want waar er geen eer te behalen was in Sochi is dat nu wel het geval in Japan. Toch verwachten we een zege voor Hamilton en daarmee ook de definitieve beslissing in het kampioenschap.

Gokken op Grand Prix Japan 2018 doen we met 3/10 units op Hamilton tegen een odd van 1.90 bij bookmaker Betsson.

Zelf gokken op Grand Prix Rusland 2018? Hieronder staan een aantal goede bookmaker gegeven. Nog geen account? Registreer je gratis en maak gebruik van de diverse welkomstbonussen.

Betsson

€75gratis
€75gratis
  • 100 % bonus bij eerste storting tot aan €75
  • 100% Nederlands

Netbet

€50gratis
€50gratis
  • €50 euro gratis!
  • Mooie aanbiedingen!