Grand Prix Japan 2017 voorbeschouwing

Een week na de overwinning van Verstappen tijdens grand prix in Kuala Lumpur staat de Grand Prix Japan 2017 komend weekend alweer voor de deur. Zoals jullie gewend zijn is er naast het voetbalwedden en wielrennen gokken op sport ook ruimte voor de Formule1. Vorige week won Verstappen de grand prix en zorgde daarmee voor tweede zege uit in de Formule1. Deze week de laatste grand prix in Azië voordat we naar de Verenigde Staten gaan. Vorig jaar eindigde Verstappen hier als tweede achter de latere wereldkampioen Rosberg. Lukt het Verstappen om zijn resultaat van vorig jaar te herhalen? Wij van gokken op sport geven een voorbeschouwing en tips om te gokken op Grand Prix Japan 2017.

Grand Prix Japan 2017 circuit

De naam van het circuit is het Suzuka International Racing Course waar sinds 1987 Formule1 grand prix op verreden worden. In totaal moeten de coureurs 53 ronden afleggen van in totaal iets meer dan 5,8 kilometer. In totaal zal dat neerkomen op iets meer dan 307 kilometer. Een circuit met veel hoogteverschillen. Na bocht twee loopt het circuit alleen maar op naar het hoogste punt op ruim 94 meter boven zeeniveau in bocht veertien. Dan heeft het een hoogte van 40 meter overbrugt. Daarna duiken de coureurs licht naar beneden maar pas bij bocht achttien maakt men de afdaling naar het laagste punt van het circuit op weg naar bocht één. Op dat gedeelte zit ook een DRS zone en daar zullen hoge snelheden worden gehaald. Sector 1 zal voor Verstappen en de Red Bulls het beste gedeelte zijn. De andere twee sectoren bevatten toch wel veel lange rechte stukken.

Grand Prix Japan 2017

Grand Prix Japan 2017 favorieten

We verwachten niet dat Verstappen zijn prestatie van vorige week zal herhalen. Mercedes en Ferrari zijn dit jaar gewoon constanter en met name Ferrari is verder ten opzichte van vorig jaar. We verwachten dat Mercedes de dienst uit zal maken op dit circuit waar topsnelheid toch wel van erg belangrijk is.

We verwachten dat Hamilton zijn voorsprong vergroot op Vettel. We gokken 2/10 units dat hij de Grand Prix Japan 2017 wint tegen een odd van 2.10 bij bookmaker Kroon.

Andere goede bookmakers om te gokken op Grand Prix Japan 2017 staan hieronder gegeven. Nog geen account? Registreer gratis en maak gebruik van de welkomstbonus.

Betsson

€75gratis
€75gratis
  • 100 % bonus bij eerste storting tot aan €75
  • 100% Nederlands

Netbet

€50gratis
€50gratis
  • €50 euro gratis!
  • Mooie aanbiedingen!