Grand Prix Italië 2018 voorbeschouwing

Direct na de Grand Prix in Spa staat komend weekend meteen de volgende race op het programma in de vorm van Grand Prix Italië 2018. We zagen een leuke Grand Prix van België met direct in bocht één een enorme crash. Vettel was de verdiende winnaar want hij nam in de eerste ronde de leiding over en bleek de snelste wagen te hebben dit weekend. Voor Verstappen was het een goed weekend met een podiumplek, zijn beste resultaat tot nu toe op Spa. Dat mogen we voor de Grand Prix Italië 2018 niet verwachten omdat Red Bull waarschijnlijk een nieuwe motor(update) gaat plaatsen. Pakt Ferrari de zege op het thuiscircuit? Wij van gokken op sport geven naast tips op de US Open voor mannen en vrouwen ook een voorbeschouwing en tips om te gokken op Grand Prix Italië 2018.

Grand Prix Italië 2018 (circuit)

De officiële naam van de Grand Prix Italië 2018 is het Formula1 Gran Premio Heineken d’Italia 2018. Het circuit waarop de coureurs rijden is het Autodromo Nazionale Monza. Een circuit waar al sinds 1950 formule1 races worden gehouden. Het is opnieuw een lang circuit met bijna 5,8 kilometer per rondje en de coureurs moeten 53 ronden afleggen om tot iets meer dan 306 kilometer te komen. Het circuit kenmerkt zich door veel lange rechte stukken. De remmen gaan het dus zwaar krijgen want voor de kleine korte bochtjes zal men vol in de teugels moeten. Vanaf start/finish gaat het circuit geleidelijk omhoog naar het hoogste punt net voor bocht vier met 153 meter boven zeeniveau. Na bocht vier gaat het weer geleidelijk naar beneden zodat we bij bocht elf een niveau bereiken van 140 meter. In de eerste DRS zone zit er nog wel een soort van kuiltje in het circuit waardoor de topsnelheid nog hoger zal liggen.

Grand Prix Italië 2018 circuit

Grand Prix Italië 2018 (favorieten)

Vettel en Ferrari maakte een uitstekende indruk in België en Mercedes had daarop geen antwoord. Daarmee lijken de rode bolides beter uit de zomer te zijn gekomen. Echter waren het beide Mercedes wagens die hier vorig jaar op één en twee eindigden. Verstappen eindigde vorig jaar als tiende en het is maar de vraag of hij dit resultaat weer zal halen. Red Bull wil een nieuwe motor(update) gebruiken tijdens deze grand prix waardoor er grid straffen zullen volgen. Daarnaast is de betrouwbaarheid van de update niet gegarandeerd. Toch is het verstandig om deze race de straffen te accepteren omdat op dit circuit geen eer te behalen valt voor de Red Bulls. Het is echt een circuit waarbij het vermogen van motor belangrijk is. We denken dat Ferrari de goede lijn van Spa door kan zetten en deze grand prix zal winnen.

Gokken op Grand Prix Italië 2018 doen we met 3/10 op Vettel tegen een odd van 2.50 bij bookmaker Mr. Green.

Zelf gokken op Grand Prix Italië 2018? Hieronder staan een aantal goede bookmaker gegeven. Nog geen account? Registreer je gratis en maak gebruik van de diverse welkomstbonussen.

Betsson

€75gratis
€75gratis
  • 100 % bonus bij eerste storting tot aan €75
  • 100% Nederlands

Netbet

€50gratis
€50gratis
  • €50 euro gratis!
  • Mooie aanbiedingen!