Grand Prix Hongarije 2018 voorbeschouwing

De coureurs krijgen geen rust want komend weekend staat meteen weer een race op de programma in de vorm van Grand Prix Hongarije 2018. Na de spectaculaire grand prix van Duitsland is Hamilton weer de leider in de WK stand. Vettel maakte een kostbaar foutje en wist zodoende opnieuw zijn thuis grand prix niet te winnen. Vorig jaar won Vettel op de Hungaroring. Lukt het hem revanche te nemen op zichzelf door opnieuw te winnen? Wij van gokken op sport geven naast tips op tennis ook een voorbeschouwing en tips om te gokken op Grand Prix Hongarije 2018.

Grand Prix Hongarije 2018 circuit

De officiële naam van de Grand Prix Hongarije 2018 is de Formule1 Rolex Magyer Nagydij 2018. Op de Hongaroring moeten de coureurs 70 ronden afleggen met een lengte van iets meer dan 4,3 kilometer per rondje. In totaal moeten de coureurs iets meer dan 306 kilometer afleggen om de grand prix te finishen. Vanaf de start duiken de coureurs als het ware naar beneden want ze gaan van 240 meter hoogte naar 204 meter wanneer ze bocht drie uitkomen. Daarna gaat het circuit geleidelijk omhoog totdat aan start / finish weer op de 240 meter hoogte zit.
Grand Prix Hongarije 2018 circuit

Grand Prix Hongarije 2018 favorieten

Voor Hamilton was het een onverwachte zege in Duitsland want na het uitvallen in de kwalificaties leek dat allerminst voor de hand. Maar mede door teamorders van Ferrari, het foutje van Vettel en ook door het snelle opkomen van Hamilton, wist hij dan toch de zege te pakken. Op dit circuit waren de Ferrari’s vorig jaar oppermachtig en werden ze één en twee. Daarachter kwamen de twee Mercedes wagens en Verstappen eindigde op plaats vijf. Dit is een circuit waar er op start / finish na niet al te veel rechte stukken zijn en dat moet in het voordeel zijn van de Red Bulls. We gaan daarom voor een gok door te zeggen dat één van de Red Bull wagens zal winnen.

Gokken op Grand Prix Hongarije 2018 doen we met 3/10 units dat Red Bull gaat winnen tegen een odd van 5.00 bij bookmaker Kroon.

Zelf gokken op Grand Prix Hongarije 2018? Hieronder staan een aantal goede bookmaker gegeven. Nog geen account? Registreer je gratis en maak gebruik van de diverse welkomstbonussen.

Betsson

€75gratis
€75gratis
  • 100 % bonus bij eerste storting tot aan €75
  • 100% Nederlands

Netbet

€50gratis
€50gratis
  • €50 euro gratis!
  • Mooie aanbiedingen!