Grand Prix Hongarije 2017 voorbeschouwing

Komend weekend staat opnieuw een Formule1 race op het programma in de vorm van Grand Prix Hongarije 2017. Op Silverstone zagen we Hamilton de grand prix winnen en Vettel dure punten verliezen omdat zijn band het in de laatste fase van de race begaf. Het gevecht tussen Vettel en Verstappen vlak na de start was toch wel een hoogtepunt van de race, waar uiteindelijk de regen uitbleef. Mercedes was vorig jaar in Hongarije heer en meester. Lukt dit ze opnieuw of recht Ferrari de rug? Wij van gokken op sport geven een voorbeschouwing en tips om te wedden op Grand Prix Hongarije 2017.

Grand Prix Hongarije 2017 circuit

De bekende Hongaroring is al sinds jaar en dag het circuit van de Grand Prix Hongarije 2017. Een circuit met eigenlijk maar één groot recht stuk en dat is tussen sector 3 en sector 1. Mechanische grip is dus ook van belang tijdens deze race. Het hoogteverschil is minimaal en gaat geleidelijk over het parcours heen. Het snelste rondje staat nog altijd op naam van Schumacher in 2004 maar dit jaar zal het naar alle waarschijnlijkheid verbroken worden. De coureurs leggen 70 ronden af met een afstand van ruim 4,3 km. In totaal komt dat neer om ruim 306 km.

Grand Prix Hongarije 2017

Grand Prix Hongarije 2017 favorieten

Vorig jaar was Mercedes de baas tijdens deze grand prix en gezien de afgelopen grand prix zien we niet in waarom dat nu anders zou zijn. Verstappen wist twee weken geleden eindelijk weer eens een grand prix uit te rijden. Hij eindigde als vierde omdat Vettel aan het eind weg viel met zijn lekke band. Een opsteker voor Max en voor zijn team. Vettel en Ferrari kwamen opnieuw te kort en de vraag is of ze het momentum om kunnen buigen.

Wij denken dat Mercedes nog met de zege aan de haal gaat en gokken 3/10 units dat Hamilton de Grand Prix Hongarije 2017 op zijn naam schrijft tegen een odd van 1.83 bij bookmaker KroonSport.

Andere goede bookmakers om te gokken op Grand Prix Hongarije 2017 staan hieronder gegeven. Nog geen account? Registreer je dan gratis en maak gebruik van de diverse welkomstbonussen.

Betsson

€75gratis
€75gratis
  • 100 % bonus bij eerste storting tot aan €75
  • 100% Nederlands

Netbet

€50gratis
€50gratis
  • €50 euro gratis!
  • Mooie aanbiedingen!