Grand Prix Frankrijk 2018 voorbeschouwing

Na tien jaar keert de Formule1 weer terug op het circuit Paul Ricard waar op 24 juni de Grand Prix Frankrijk 2018 wordt verreden. Het is dus van even geleden dat de Formule1 weer hier aanwezig is en de laatste grand prix won Massa in zijn Ferrari. Vettel zal na zijn zege in Canada met veel vertrouwen afreizen naar Frankrijk. Hij is inmiddels weer leider in de WK stand. Lukt het hem om zijn voorsprong op Lewis uit te bouwen? Wij van gokken op sport geven naast tips op tennis en wielrennen ook een voorbeschouwing op de Grand Prix Frankrijk 2018.

Grand Prix Frankrijk 2018 circuit

De officiële naam van de Grand Prix Frankrijk 2018 is het Formula1 Pirelli Grand Prix de France 2018. In Le Castellet ligt het circuit Paul Ricard dat een lengte heeft van bijna 5,9 kilometer. In totaal moeten de coureurs … ronden afleggen waardoor de grens van 300 kilometer ruim wordt overschreden. Het circuit lijkt een beetje op dat van Canada met lange rechte stukken en dan plots een bocht waar de remmen maximaal worden getest.

Grand Prix Frankrijk 2018 favorieten

Tijdens de Grand Prix van Canada liet Hamilton het behoorlijk afweten. Bottas was beter in de kwalificaties en kwam in de race niet in de problemen en pakte plaats twee. Daardoor moet Hamilton zich toch wel zorgen gaan maken want hij krijgt opnieuw zelfde soort circuit voor de kiezen in Frankrijk. Ferrari blijkt dit seizoen een serieuze tegenstander als het gaat om de WK titel en wanneer het circuit zowel mechanische grip als vermogen vraagt lijkt Ferrari de beste wagen te hebben. Op dit circuit geven we Ferrari dan ook het voordeel ten opzichte van de Mercedes.

Gokken op Grand Prix Frankrijk 2018 doen we met 3/10 units op een zege van Vettel tegen een odd van 2.20 bij bookmaker Kroon.

Gokken op Grand Prix Frankrijk 2018 kan bij onderstaande bookmakers. Van één tegen één weddenschappen tot winnaar van de kwalificatie en wie natuurlijk de grand prix op zijn naam schrijft. Zelf ook gokken op Grand Prix Frankrijk 2018? Goede bookmakers om te gokken op Grand Prix Frankrijk 2018 staan hieronder gegeven. Nog geen account? Registreer gratis en maak gebruik van de welkomstbonus.

Betsson

€75gratis
€75gratis
  • 100 % bonus bij eerste storting tot aan €75
  • 100% Nederlands

Netbet

€50gratis
€50gratis
  • €50 euro gratis!
  • Mooie aanbiedingen!