Grand Prix Duitsland 2018 voorbeschouwing

Dit weekend staat de Grand Prix Duitsland 2018 op het programma en maakt de Formule1 weer zijn opwachting op de kalender. Het is nog maar afwachten of deze grand prix er volgend jaar weer is want als alles rond komt in Miami dan komt daar een stratencircuit. Toch is er genoeg historie in Hockenheim met de eerste Formule1 grand prix in 1970. De laatste race was in 2016 en toen won Hamilton. Lukt het hem om weer eens een grand prix te winnen na zijn teleurstelling in Engeland? Wij van gokken op sport geven naast tips op darts en tennis ook een voorbeschouwing en tips op de Grand Prix Duitsland 2018.

Grand Prix Duitsland 2018 circuit

De Hockenheimring is het cricuit waar de Grand Prix Duitsland 2018 plaats zal vinden. Het circuit is ruim 4,5 kilometer lang en de coureurs moeten in totaal 67 ronden afleggen om in totaal iets meer dan 306 kilometer te overbruggen. Het is een circuit waar de power van de motor het verschil zal maken want sector één en twee zijn snelle, rechte stukken. Alleen sector drie heeft wat meer bochten maar dat stuk is vrij kort ten opzichte van de andere twee.
Grand Prix Duitsland 2018

Grand Prix Duitsland 2018 favorieten

Mercedes moet de draad weer even op te zien pakken na de teleurstellende resultaten van de afgelopen races. Hamilton won niet op zijn eigen thuis circuit in Engeland en dat was toch wel een domper. Binnen Mercedes is men aan een complottheorie aan het denken vanuit de FIA om de competitie spannender te maken. Maar uiteindelijk waren de straffen voor Ferrari terecht zoals ze zijn gegeven. Dat Mercedes zelf een pitstop mist bij een safety car situatie, daar kan alleen het team van Mercedes zelf wat aan doen. Toch geven we Mercedes opnieuw de beste kansen voor dit circuit en met name door de lange rechte stukken. Voor Verstappen zal het lastig worden en lijkt plaats vijf het beste resultaat voor dit weekend.

Gokken op Grand Prix Duitsland 2018 doen we met 3/10 units op Hamilton tegen een odd van 2.25 bij bookmaker Kroon.

Zelf gokken op Grand Prix Duitsland 2018? Hieronder staan een aantal goede bookmaker gegeven. Nog geen account? Registreer je gratis en maak gebruik van de diverse welkomstbonussen.

Betsson

€75gratis
€75gratis
  • 100 % bonus bij eerste storting tot aan €75
  • 100% Nederlands

Netbet

€50gratis
€50gratis
  • €50 euro gratis!
  • Mooie aanbiedingen!