Grand Prix China 2018 voorbeschouwing

Meteen een week later na de Grand Prix van Bahrein gaat het Formule1 circus door in China met de Grand Prix China 2018. We zagen Vettel opnieuw de zege pakken als kwam Bottas nog wel heel dicht in de buurt op het einde van race. Toch ging het zoals we hadden verwacht en wint Ferrari opnieuw de races die het vorig jaar ook won. Vorig jaar won Hamilton in China, lukt het hem om de inhaalrace te starten ten opzichte van Ferrari? Wij van gokken op sport geven naast tips op de premier league en tennis ook een voorbeschouwing en tips om te gokken op Grand Prix China 2018.

Grand Prix China 2018 circuit

Het Shanghai International Circuit is vrij vlak alleen op het begin na bocht één gaat het circuit flink omhoog en gaan de coureurs in dalende lijn naar bocht drie. Er zijn drie hele lange rechte stukken waardoor het vermogen van de motor toch wel de belangrijkste factor is op dit circuit. In totaal leggen de coureurs 56 ronden af van iets meer dan 5,4 kilometer waardoor de totale afstand iets meer is dan 305 kilometer.
Grand Prix China 2018 circuit

Grand Prix China 2018 favorieten

Dat Hamilton in Australië al problemen had met de versnellingsbak was wel te zien. In Bahrein moest hij daardoor met een straf beginnen maar hij haalde nog gewoon het podium en dat geeft aan dat de auto er weer prima voorstaat voor dit seizoen. Er zal ook geen paniek zijn bij Mercedes nu Ferrari twee keer heeft gewonnen. We verwachten dat Hamilton op dit circuit, wat is gemaakt voor de Mercedes motor, zijn eerste zege van het seizoen zal pakken. Het is voor Verstappen te hopen dat hij de slechte start van dit seizoen achter zich kan laten en een goed resultaat kan boeken in Shanghai.

Gokken op Grand Prix China 2018 doen we met 3/10 units op een zege van Hamilton tegen een odd van 1.91 bij bookmaker Kroon.

Gokken op Grand Prix China 2018 kan bij onderstaande bookmakers. Van één tegen één weddenschappen tot winnaar van de kwalificatie en wie natuurlijk de grand prix op zijn naam schrijft. Zelf ook gokken op Gokken op Grand Prix China 2018? Nog geen account? Registreer gratis en maak gebruik van de welkomstbonus.

You must specify a pricing table id.