Grand Prix Canada 2018 voorbeschouwing

In het weekend van 10 juni staat alweer de zevende Formule1 Grand Prix van het jaar op het programma in de vorm van Grand Prix Canada 2018. Op het mooie circuit van Montreal dat als het ware op een eiland ligt. Riccardo pakte de zege in een eigenlijk vrij saaie grand prix in Monaco. Vorig jaar pakte Hamilton de zege in Canada, lukt hem dat dit jaar weer? Wij van gokken op sport geven naast tips op tennis en wielrennen ook een voorbeschouwing en tips om te gokken op Grand Prix Canada 2018.

Grand Prix Canada 2018 circuit

De officiële naam van de Grand Prix Canada 2018 is het Formule1 Grand Prix Heineken Du Canada 2018. Het circuit is zoals altijd het Circuit Gilles-Villeneuve, vernoemd naar de oud coureur uit Canada. Het is een circuit met een lengte van 4,361 kilometer en in totaal moeten er 70 ronden worden afgelegd om aan een totaal van iets meer dan 305 kilometer te komen. Er zitten niet echt schokkende hoogtemeters op het circuit. Alleen na bocht twee overbruggen de coureurs een hoogte van vijf meter en deze maken ze weer goed net na bocht drie. Het is een circuit waar het vermogen van de motor heel belangrijk is. Alleen in sector één is het circuit wat technischer maar het zijn toch vooral twee lange rechte stukken. De remmen zullen het stevig te verduren krijgen want bij bocht tien en dertien gaan de coureurs van hele hoge snelheden naar een bocht toe.
Grand Prix Canada 2018

Grand Prix Canada 2018 favorieten

Omdat het hier voornamelijk om vermogen gaat verwachten we dat de Mercedes motor hier in het voordeel is. In Monaco was het eigenlijk wel te verwachten dat Ricciardo de race vanuit pole naar binnen zou brengen. Inhalen is bijna onmogelijk en daardoor was de race niet al te spectaculair. Vorig jaar wist Verstappen niet te finishen in Montreal en waren de bekende motor problemen van de Renault hier de reden voor. Hopelijk kan hij dit jaar in ieder geval in de top zes eindigen en daarmee de draad weer op te pakken om het gevoel van Barcelona terug te krijgen. Voor de zege gaan we inzetten op Hamilton.

Gokken op Grand Prix Canada 2018 doen we met 3/10 units op Hamilton tegen een odd van 2.25 bij bookmaker NetBet.

Goede bookmakers om te gokken op Grand Prix Canada 2018 staan hieronder gegeven. Nog geen account? Registreer gratis en maak gebruik van de welkomstbonus.

Betsson

€75gratis
€75gratis
  • 100 % bonus bij eerste storting tot aan €75
  • 100% Nederlands

Netbet

€50gratis
€50gratis
  • €50 euro gratis!
  • Mooie aanbiedingen!