Grand Prix Canada 2017 voorbeschouwing

Op zondag 11 juni staat de Grand Prix Canada 2017 op het programma, alweer de zevende grand prix van het seizoen. In Monaco zagen we Mercedes serieuze tikken krijgen want geen van beide wagens stonden op het podium. Ferrari pakte kostbare punten voor het kampioenschap, zowel bij de rijders als bij de constructeurs. Lukt het Mercedes om zich te herpakken in Canada? Wij van gokken op sport geven een voorbeschouwing en tips om te gokken op Grand Prix Canada 2017.

Grand Prix Canada 2017 circuit

Het circuit Gilles-Villeneuve is vernoemd naar de Canadese oud F1 coureur. Het is een circuit wat op een eilandje ligt net buiten de stad Montreal. Het is een circuit waarbij de krachtbron ontzettend belangrijk is. Alleen in sector 1 krijgen de coureurs te maken met een bochtig parcours waar de snelheid relatief laag zal liggen. In sector 2 en 3 zal het vooral om de topsnelheid van de wagens gaan. Het is een circuit met geen extreme hoogte schommelingen. Alleen van bocht 2 naar bocht 4 gaan de coureurs 5 meter in hoogte omhoog en omlaag. Tijdens de Grand Prix Canada 2017 leggend de coureurs 70 ronden af van ieder iets meer dan 4,3 km. De totale afstand zal iets meer dan 305 km bedragen.
Grand Prix Canada 2017

Grand Prix Canada 2017 favorieten
Vorig jaar won Hamilton de race op iets meer dan 5s van Vettel. Maar vorig jaar zat er nog een groot verschil tussen de wagens en dat is dit seizoen helemaal verdwenen. Mercedes zal ontevreden zijn na het weekend in Monaco. Een slechte kwalificatie van Hamilton, mede door een crash maar de wagen was gewoon niet goed, en de overwinning van Vettel zorgen nu voor aanzienlijk verschil in de WK stand. Vorig jaar eindige Verstappen op een vierde plaats. Dat kwam mede omdat Rosberg in het laatste gedeelte van de race nog een pitstop moest maken. Zonder gekke dingen lijkt een vijfde of zesde plaats het hoogst haalbare.

Ondanks het tegenvallende resultaat in Monaco verwachten we dat Hamilton de Grand Prix Canada 2017 zal winnen. Het team krijgt twee weken de tijd om alles weer op een rijtje te zetten. Bij een slecht resultaat kan het gat voor de WK titel al aardig oplopen en dat zal Mercedes willen voorkomen. We gokken 3/10 units dat Hamilton de Grand Prix Canada 2017 wint tegen een odd van 2.30 bij bookmaker KroonSport.

Andere goede bookmakers om te gokken op Grand Prix Canada 2017 staan hieronder gegeven. Nog geen account? Registreer je gratis en maak gebruik van de aantrekkelijke welkomstbonussen.

Betsson

€75gratis
€75gratis
  • 100 % bonus bij eerste storting tot aan €75
  • 100% Nederlands

Netbet

€50gratis
€50gratis
  • €50 euro gratis!
  • Mooie aanbiedingen!