Grand Prix Brazilië 2018 voorbeschouwing

Met het kampioenschap dat al beslist is gaan we op weg naar de laatste twee races van het jaar met als eerste de Grand Prix Brazilië 2018. Een race op de F1 kalender met historie want de eerste grand prix was al van 1973. In Mexico zagen we Verstappen opnieuw de zege pakken terwijl Hamilton net als vorig jaar ook de titel pakte in Mexico. Lukt het Vettel om opnieuw zijn titel te prolongeren in Brazilië? Wij van gokken op sport geven naast tips op Engels voetbal en tennis ook een voorbeschouwing en tips om te gokken op Grand Prix Brazilië 2018.

Grand Prix Brazilië 2018 (circuit)

Op 11 november staat de Formula1 Grande Premio Heineken Do Brasil 2018 op het programma. De officiële naam van de Grand Prix Brazilië 2018. De naam van het circuit is de Autodromo Jose Carlos Pace, maar het circuit staat in de volksmond bekend als Interlagos. Het is een circuit wat net als Mexico redelijk op hoogte ligt. Het is een relatief kort circuit met iets meer dan 4,3 kilometer. De coureurs moeten in totaal 71 ronden afronden waardoor er ze bijna 306 kilometer afleggen.
Grand Prix Brazilië 2018 circuit

Grand Prix Brazilië 2018 favorieten

Net als vorig jaar was de WK titel al naar Hamilton gegaan en toen zagen we wanneer de druk er af was hij niet meer zo scherp was. We verwachten opnieuw dat Hamilton flink gefeest zal hebben en waarschijnlijk alleen maar de race uit zal rijden. Vettel won de race voor Bottas en Raikkonen. Vorig jaar was het Vettel met een pole position en wist uiteindelijk de auto ook naar de zege te brengen. Ook bij hem is de druk weg en misschien maakt hij dit weekend geen fouten. Al zal de teleurstelling van een verloren seizoen toch hard zijn aangekomen. Daarom verwachten we dat Bottas er met de zege vandoor gaat. Mocht Hamilton wel gewoon gas geven dan zou hij wel eens de zege aan Bottas kunnen gunnen zoals dat andersom gebeurde toen de WK titel nog niet was beslist.

Gokken op Grand Prix Brazilië 2018 doen we met 1/10 units op Bottas tegen een odd van 7.00 bij Betsson.

Zelf gokken op Grand Prix Brazilië 2018? Hieronder staan een aantal goede bookmakers gegeven. Nog geen account? Registreer je gratis en maak gebruik van de diverse welkomstbonussen.

Betsson

€75gratis
€75gratis
  • 100 % bonus bij eerste storting tot aan €75
  • 100% Nederlands

Netbet

€50gratis
€50gratis
  • €50 euro gratis!
  • Mooie aanbiedingen!