Grand Prix Brazilië 2017 voorbeschouwing

De één na laatste Grand Prix van het jaar gaat van start tijdens de Grand Prix Brazilië 2017. Tijdens de Grand Prix van Mexico pakte Hamilton de wereldtitel en won Verstappen zijn derde F1 Grand Prix in zijn nog jonge carrière in de koningsklasse. Pakt Verstappen opnieuw de zege of wil Hamilton zijn WK titel glans geven door te winnen? Naast voetbalwedden en voetbalwedden tips is het bij gokken op sport mogelijk om te gokken op Grand Prix Brazilië 2017.

Grand Prix Brazilië 2017 circuit

De officiële naam voor de Grand Prix Brazilië 2017 is de Formula1 Grande Premio Heneieken Do Brasil 2017. Het circuit, Autodromo Jose Carlos Pace, heeft niet zoveel hoogteverschillen. Het grootste verschil zit net voor bocht één wanneer de coureurs een wat stijgende lijn hebben. Meteen na bocht één gaat het circuit omlaag en net voor bocht vijf hebben de coureurs iets meer dan 40 meter afgedaald. Tijdens DRS Zone 1 zullen dan ook de hoogste snelheden gemeten worden. Sector twee is het meest technische gedeelte van het circuit. In totaal moeten er 71 ronden verreden worden van iets meer dan 4,3 kilometer waardoor de totale afstand iets minder dan 306 kilometer is.
Grand Prix Brazilië 2017

Grand Prix Brazilië 2017 favorieten

In Mexico zagen we Hamilton meer Vettel in de gaten houden dan dat hij op weg was naar de kop van de wedstrijd. Verstappen had een goede start en passeerde Vettel in een direct gevecht tijdens de eerste bochtenserie. Daarna kwam de Nederlander geen moment meer in gevaar en haalde daarmee de overwinning binnen. Dit circuit zou de auto beter moeten liggen dan Mexico dus we verwachten opnieuw veel van Verstappen. Vorig jaar eindigde hij als derde achter Hamilton en Rosberg. We verwachten dat hij opnieuw het podium haalt en misschien wel de race gaat winnen.

Gokken op Grand Prix Brazilië 2017 doen we op een eindoverwinning voor Max Verstappen tegen een odd van 5.00 bij bookmaker Kroon.

Zelf ook gokken op Grand Prix Brazilië 2017 of andere sport zoals tennis? Goede bookmakers om te Grand Prix Brazilië 2017 staan hieronder gegeven. Nog geen account? Registreer gratis en maak gebruik van de welkomstbonus.

Betsson

€75gratis
€75gratis
  • 100 % bonus bij eerste storting tot aan €75
  • 100% Nederlands

Netbet

€50gratis
€50gratis
  • €50 euro gratis!
  • Mooie aanbiedingen!