Grand Prix België 2018 voorbeschouwing

Na de zomerstop van drie weken gaat het Formule1 circus in het weekend van 25 augustus weer verder met de Grand Prix België 2018. Voor de teams en monteurs is het ook echt vakantie geweest want er mocht een aantal weken niet aan de bolides worden gesleuteld. Er was al wel nieuws op de transfermarkt met de aankondiging van het vertrek van Ricciardo bij Red Bull. Dat hij uiteindelijk kiest voor Renault is een opvallende stap gezien de vele Renault motor problemen bij Red Bull. Daarnaast is Force India gered van de ondergang doordat de vader van Lance Stroll zijn miljoenen in heeft gestoken. Het ligt dan ook voor de hand dat komend seizoen Stroll zijn opwachting zal maken bij Force India. Wat brengen de transfers en geruchten voor de grand prix en wie gaan er al met een dubbele agenda werken? Wij van gokken op sport geven niet alleen tips op tennis en voetbal maar ook tips om te gokken op Grand Prix België 2018.

Grand Prix België 2018 circuit

Op het bekende circuit de Spa-Francorchamps zal de Grand Prix België 2018 worden verreden. Een traditierijk circuit wat ontzettend geliefd is bij vele coureurs. Het is een lang circuit met ruim 7 kilometer waardoor de coureurs maar 44 ronden af hoeven te leggen om tot een totaal van ruim 308 kilometer te komen. Wat het circuit zo uitdagend maakt zijn de toch wel grote hoogteverschillen. Zo is het hoogste punt net voor bocht zeven met bijna 468 meter boven zeeniveau terwijl net na bocht vijftien de coureurs ruim 100 meter gedaald zijn naar bijna 366 meter. Daarna loopt het circuit weer wat op richting start / finish waarna het van bocht één naar bocht twee weer naar beneden gaat.
Grand Prix België 2018 circuit

Grand Prix België 2018 favorieten

Om eerlijk te zijn verwachten we dit seizoen eigenlijk niet veel meer van de beide Red Bulls. De Renault motor is opnieuw onbetrouwbaar gebleken. Aangezien beide partijen na dit jaar afscheid van elkaar nemen zal Renault ook niet al te veel updates en verbeteren willen uitvoeren en deze liever bij het eigen team uitvoeren. Verstappen vindt het wel een fijn circuit maar eindigde nog nooit in de top zes en viel vorig jaar al naar zeven ronden uit. Mercedes wist de afgelopen drie jaar deze grand prix te winnen (2x Hamilton en 1x Rosberg) en we verwachten dat dit team opnieuw dominant zal zijn in België. Het zou voor Mercedes de derde zege op rij kunnen worden met overwinningen in Duitsland en Hongarije. De laatste overwinning van Ferrari dateert immers al van 2009.

Gokken op de Grand Prix België 2018 doen we met 3/10 units op Hamilton tegen een odd van 2.25 bij bookmaker Kroon.

Zelf gokken op Grand Prix België 2018? Hieronder staan een aantal goede bookmaker gegeven. Nog geen account? Registreer je gratis en maak gebruik van de diverse welkomstbonussen.

Betsson

€75gratis
€75gratis
  • 100 % bonus bij eerste storting tot aan €75
  • 100% Nederlands

Netbet

€50gratis
€50gratis
  • €50 euro gratis!
  • Mooie aanbiedingen!