Grand Prix Bahrein 2018 voorbeschouwing

De eerste Formule1 race van het jaar is inmiddels verreden en het circus gaat door met de Grand Prix Bahrein 2018 op zondag 8 april. De eerste grand prix van het seizoen was net als vorig jaar een prooi voor Vettel met zijn Ferrari. In plaats van door te gaan naar China stopt de fomule1 kalender eerst in Bahrein. Lukt het Vettel om zijn tweede zege op rij te boeken? Wij van gokken op sport geven naast tips op wielrennen en voetbal ook een voorbeschouwing en tips om te gokken op Grand Prix Bahrein 2018.

Grand Prix Bahrein 2018 circuit

De officiële naam van Grand Prix Bahrein 2018 is het Formula1 2018 Gulf Air Bahrain Grand Pix. Het Bahrain International Circuit zal het strijdtoneel van deze grand prix zijn. In totaal moeten de coureurs 57 ronden afleggen met een totale lengte van 5412 meter waardoor het totaal aantal kilometers oploopt naar ruim 308. Het is een circuit waar het vermogen toch weer belangrijker is dan de grip want alleen in sector twee hebben de wagens echt grip nodig. Er zitten wel wat hoogteverschillen op deze baan. De start ligt 16 meter onder zeeniveau en bij bocht vier is er een hoogteverschil van 17 meter overbrugt en duiken de coureurs naar beneden. Dat doen ze nog een keer als ze naar bocht 12 rijden.

Grand Prix Bahrein 2018

Grand Prix Bahrein 2018 favorieten

Tijdens de kwalificatie in Melbourne leek het get met Mercedes kleiner te zijn geworden, maar in de laatste sessie bleek dat het gat nog altijd groot is als het gaat om de kwalificaties. We verwachten dan ook dat Hamilton opnieuw op pole zal vertrekken voor de Grand Prix Bahrein 2018. In Melbourne had Vettel toch wel een gelukje dat er een virtuele safetycar kwam waardoor hij weer aansluiting kreeg. Toch zal deze zege Ferrari een boost hebben gegeven wetende dat het vorig jaar ook al sterk aan het seizoen begon. We gaan opnieuw voor een zege voor de Ferrari. Verstappen wist vorig jaar deze grand prix niet uit te rijden, dus hij kan ten opzichte van vorig jaar wat bonuspunten pakken.

Gokken op Grand Prix Bahrein 2018 doen we met 1/10 unit op een zege voor Vettel tegen een odd van 4.50 bij bookmaker Kroon.

Gokken op Grand Prix Bahrein 2018 kan bij onderstaande bookmakers. Van één tegen één weddenschappen tot winnaar van de kwalificatie en wie natuurlijk de grand prix op zijn naam schrijft. Zelf ook gokken op Grand Prix Bahrein 2018? Nog geen account? Registreer gratis en maak gebruik van de welkomstbonus.

Betsson

€75gratis
€75gratis
  • 100 % bonus bij eerste storting tot aan €75
  • 100% Nederlands

Netbet

€50gratis
€50gratis
  • €50 euro gratis!
  • Mooie aanbiedingen!