Grand Prix Bahrein 2017 voorbeschouwing

Na een geweldige race in China staat volgende week alweer de Grand Prix Bahrein 2017 op de planning. Vochtige omstandigheden zoals in China zullen we in Bahrein niet zien. Opnieuw een circuit waar de krachtbron van de bolide zal bepalen wie er wint. Vorig jaar won Rosberg. Hamilton eindigde als derde achter een Ferrari, terwijl Vettel geen punten haalde voor het kampioenschap door niet te finishen. Lukt hem dat nu wel en blijft het een tweestrijd voor de WK titel? Wij van gokken op sport geven een voorbeschouwing en tips om te wedden op Grand Prix Bahrein 2017.

Grand Prix Bahrein 2017 circuit

Het Bahrain International Circuit zal het strijdtoneel zijn op zondag 16 april, eerste paasdag. Het is een circuit dat met sector 1 en 3 vooral draait om power van de motor. Sector twee is wat technischer maar toch wel een circuit met veel snelheid. Naar bocht vier toe zit het grootste hoogteverschil met ongeveer 15 meter en de coureurs gaan in dalende lijn naar bocht 9 toe. Datzelfde is eigenlijk vanaf bocht 12 tot en met bocht 15 richting start/finish. In totaal leggen de coureurs 57 ronden af waardoor er in totaal iets meer dan 308 km wordt afgelegd.
Grand Prix Bahrein 2017

Grand Prix Bahrein 2017 favorieten
Vorig jaar was te zien dat de Mercedes motor de sterkste was op dit snelle circuit. Afgelopen race in China bleek dat er met de topsnelheid ook dit jaar niets mis is. Hamilton eindigde vorig jaar derde achter Rosberg en Raikkonen. Vettel haalde de finish niet vorig jaar. Als dat dit jaar weer zo is dan zijn dat hele dure punten in het kampioenschap. Maar we verwachten dat het opnieuw een gevecht zal worden tussen Vettel en Hamilton. Na de knappe derde plek voor Verstappen verwachten we voor deze grand prix plek 5 of 6. Dat is op dit moment het maximaal haalbare voor de Red Bulls.

We verwachten dat de Mercedes het beste zal presteren op dit circuit en we gokken 4/10 units dat Hamilton de Grand Prix Bahrein 2017 wint tegen een odd van 1.90 bij bookmaker Bwin.

Andere top bookmakers om te wedden op Grand Prix Bahrein 2017 staan hieronder gegeven. Nog geen account? Maak dan gratis een account aan en profiteer van de welkomstbonus.

Betsson

€75gratis
€75gratis
  • 100 % bonus bij eerste storting tot aan €75
  • 100% Nederlands

Netbet

€50gratis
€50gratis
  • €50 euro gratis!
  • Mooie aanbiedingen!