Grand Prix Azerbeidzjan 2018 voorbeschouwing

Komend weekend staat alweer de vierde grand prix van het jaar op het programma in de vorm van de Grand Prix Azerbeidzjan 2018. In Baku gaan de coureurs het stratencircuit op in de strijdt om de wereldtitel. In China pakte Ricciardo de eerste zege voor Red Bull van dit seizoen door een fenomenale bandenwissel op het moment dat de safety car in de baan kwam. Wint Red Bull hier net als vorig jaar of pakt Mercedes de eerste zege van het jaar? Wij van gokken op sport geven naast tips om de Eredivisie en tennis ook tips om te gokken op Grand Prix Azerbeidzjan 2018.

Grand Prix Azerbeidzjan 2018 circuit

Op het Baky City Circuit dat de Grand Prix Azerbeidzjan 2018 verreden worden en zoals de naam al aangeeft is het een stratencircuit. Het circuit is iets langer dan 6 kilometer en in totaal moeten de coureurs 51 ronden afleggen. Hierdoor komt het totaal aantal kilometers op iets meer dan 306 kilometer. Het baanrecord staat op naam van Vettel en de verwachting is dat we dit jaar een snellere tijd zien. Het circuit is zo goed als vlak, alleen tussen bocht 12 en 16 moet er een hoogte van (slechts) 2 meter overbrugt worden.
Grand Prix Azerbeidzjan 2018

Grand Prix Azerbeidzjan 2018 favorieten

Vorig jaar wist Ricciardo in Baku te winnen door Bottas met bijna vier seconden van zich af te houden. Stroll haalde verrassend het podium en het was toch al een race waarin veel gebeurde. Inhalen is erg lastig op dit smalle circuit en een ongelukje zit dan ook in een klein hoekje. We kunnen zeggen dat de safety car bijna met zekerheid zal aantreden deze race. Verstappen wist hier vorig jaar de finish niet te halen. We denken dat Mercedes zijn eerste grand prix zege van het formule1 2018 seizoen zal pakken.

Gokken op Grand Prix Azerbeidzjan 2018 doen we met 3/10 units dat Hamilton de zege pakt in Baku tegen een odd van 2.25 bij bookmaker Kroon.

Gokken op Grand Prix Azerbeidzjan 2018 kan bij onderstaande bookmakers. Van één tegen één weddenschappen tot winnaar van de kwalificatie en wie natuurlijk de grand prix op zijn naam schrijft. Zelf ook gokken op Gokken op Grand Prix Azerbeidzjan 2018? Nog geen account? Registreer gratis en maak gebruik van de welkomstbonus.

Betsson

€75gratis
€75gratis
  • 100 % bonus bij eerste storting tot aan €75
  • 100% Nederlands

Netbet

€50gratis
€50gratis
  • €50 euro gratis!
  • Mooie aanbiedingen!